- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #35.741
Galiba kuzum benim esimde gec gelimce senlen bir bardak cay icelim der yinede ben uzulmeyim diye arada ole olurdu simdi gec gelmiyorda.Normalde 5 e kadar otururdu ben beklemeyip yatardm ama yorulmus bugun heralde
anladm cnmYerine göre değişiyordur belki biz veriyoruz
Naptin bakalim uykun kactimi:)Ahah tamam tatlımmmcım hoşbuldumkaçırmışım :) )
Bizlerede dua et canm hamileleein duası kabul okurmuş inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder sanada hayırlıca dogurmayıNormalde 5 e kadar otururdu ben beklemeyip yatardm ama yorulmus bugun heralde
:)) yok beya tvye dalmışım size yazdıktan sonraNaptin bakalim uykun kactimi:)
Aminn.Bizlerede dua et canm hamileleein duası kabul okurmuş inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder sanada hayırlıca dogurmayı
Ayyy k.bakma kizzz ohhh kafa rahattt
En güzeli:)
Okadar saat ne izledin kiz miden dur daha çok yamar eksi eksi su gelir.:)) yok beya tvye dalmışım size yazdıktan sonramidem o kadar yanıyor ki soda içmeye kalkınca girdim siteye tekrar
Sanada iyi uykular cannmcanlarim ben ufaktan kaciyorum..
iy sohbetler size hepinize iy uykular
Çok güzel hareketler vardı kuzum ona dalmışım :)) deme yaaa valla hissediyorum geliyor o günlerOkadar saat ne izledin kiz miden dur daha çok yamar eksi eksi su gelir.
Ediyorum bebişim :)Bizlerede dua et canm hamileleein duası kabul okurmuş inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder sanada hayırlıca dogurmayı
Bilemedim şimdi tabi ne kadar sıkıntısı olur ama erkek denen yaratiktan benim hayatımda da varvarlıkları dert değil mi
Ekteki resmi yolluyorum
Ediyorum bebişim :)
AYyyy valla ne kadar seversen sev bazen uyuz oluyo ama oluyo her evlilikte canimBilemedim şimdi tabi ne kadar sıkıntısı olur ama erkek denen yaratiktan benim hayatımda da varvarlıkları dert değil mi
Ekteki resmi yolluyorum
Ayy benim aşırı olurdu her yemekden sonra.Çok güzel hareketler vardı kuzum ona dalmışım :)) deme yaaa valla hissediyorum geliyor o günler
:))))Bilemedim şimdi tabi ne kadar sıkıntısı olur ama erkek denen yaratiktan benim hayatımda da varvarlıkları dert değil mi
Ekteki resmi yolluyorum
ahaha aynen arkasindakilerlen ugrasmakda ölümcül hastalik yapiyor:)))
Iyi geceler kuşum♥canlarim ben ufaktan kaciyorum..
iy sohbetler size hepinize iy uykular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?