- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #35.721
Benim annem onlar bisi sahobi oaz der kaynanam lar kendilerine anca ev alma durumu olsa zaten iki tarafdan belki isterozde borclardadlar onlarda daha iki tarafin 3 bekar var bizde onlarda belki dedim de :)
Sohbet ediyoz kuzum :)
Ne oldu balim kim kaçırdı.
Hmm ondan pahali ama tutar inşallah o dondurdujlerini doller parali yapmaz demi icinde hersey.
masalah cnm benm..❣ digeriDaha minicik kuzum 5 :) diğeri kimm
Aynn canımhimm esinden dolayimi
Evet canim ben 24yasimdayim 6senelik evliyim buralarda takiliyorum gozler kalma git yat desede ben zorlamaktayim normalde daha erken benim icin yatmak icinnn
Bugün akşam vardiyasinsaydi. 1 de geldi. Oturduk biraz ben yatıyorum dedim uykumu Kaçırdı gidip.kendisi yattıNe oldu balim kim kaçırdı.
Sağol canımmmasalah cnm benm..❣ digeriFinrod Felagund onun sayili gunleri:))
anladim cnm oda iy en azindan kira derdi yok.Aynn canım
Ha iyi bare yani tutmazsa onlar uygulanacak iyimis ozamn.Aynn içinde canm pakete dahil
Insaallah canim yaa sen ne kadarlik evlisin coluk cocuk varmiBen de 25 ya ben önceden öyleydim sabahlara kadar otururdum ama artık dayanamıyorum bak sinir 25 olabilir seneye sen de böyle olabilirsin
Kira veriyoruz canm dışarıya göre daha ucuz oluyoanladim cnm oda iy en azindan kira derdi yok.
Insaallah canim yaa sen ne kadarlik evlisin coluk cocuk varmi
erkekler oledir dusuncesizdir benim sancimin oldugu gun arifeydi kustuk bana inat arabayla cikmis dolasiyo saat 2 hala gelmedi benim sancim basladi geldi sora saat 5e kdar odada oturuyo yanina gitmedim evi turluyon agriya gidipde soluyemiyom sinirimden en son bakti dolanyom geldi noldu diye o an varya deli olmusdum..Bugün akşam vardiyasinsaydi. 1 de geldi. Oturduk biraz ben yatıyorum dedim uykumu Kaçırdı gidip.kendisi yattı(
Ayyy k.bakma kizzz ohhh kafa rahatttBen bekarım çoluk çocuk da yok tabi bende
Yani oturcakdi seni uykunu böldü sonra uyudu desene♥Bugün akşam vardiyasinsaydi. 1 de geldi. Oturduk biraz ben yatıyorum dedim uykumu Kaçırdı gidip.kendisi yattı(
yarin artik ahha gecti koyunun pazarı mucks. Hoşgeldin gebes♥Tamam hadi bana da sorunnnn :)
hadiya benim dayimin oglu uzman cavus kira vermiyolar ondan dolayi oyle sandim.Kira veriyoruz canm dışarıya göre daha ucuz oluyo
En güzeli:)Ben bekarım çoluk çocuk da yok tabi bende
Normalde 5 e kadar otururdu ben beklemeyip yatardm ama yorulmus bugun heraldeYani oturcakdi seni uykunu böldü sonra uyudu desene♥
Yerine göre değişiyordur belki biz veriyoruzhadiya benim dayimin oglu uzman cavus kira vermiyolar ondan dolayi oyle sandim.
Ahah tamam tatlımmmcım hoşbuldumyarin artik ahha gecti koyunun pazarı mucks. Hoşgeldin gebes♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?