- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.415
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #35.901
Yaaaaaaaa evinin süsünü yerim :))
Aynen canım bende tüm but aldım öyle yaptım ellerine sağlık balımaynen bnde cok sewerim esim de cok sewiyo bazen kemikli parca atiyorum bazen gogusu dogruyup pisiriyorum
Kıyamam ya benim bebiş yok ama kendim çok iğne ilaç yediğim için olursa ben götürmem hastaneye dayanamam diyorum ondan çok ağlarımsaol cnm aynen cok zor oluyo bide kan alamiyolar damari bulamiyolar bebek durmuyo fln cok kotu agladi.
Aksiyonlu geçiyor.Ay çekmiş kocaman fotoyu koymuş
Afiyet olsun canım bende dunden kabak yemegi patates salatasi çorba yogurt turşuValla tavuklu pirinç çorbası ve bakla var ben sevmiyorum makarna yapacam kendime biraz. Sen ne yaptın bakalım
Iihi az bucuk var sus hhihYaaaaaaaa evinin süsünü yerim :))
Sağol canım benim sanada afiyet olsunAfiyet olsun canım bende dunden kabak yemegi patates salatasi çorba yogurt
Afiyet olsun :)Aksiyonlu geçiyor.
Afiyet olsun canım bende dunden kabak yemegi patates salatasi çorba yogurt turşu
Iihi az bucuk var sus hhih
Allah razi olsun canim rabbim isteyen herkese nasip etsin rabbim evladini sana bagislassin insallah tum ölmüşlerin mekani cennet olsun nur icinde. YatsinlarRabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kuzucum Rabbim büyük duamdasın. Baban içinde Rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
saol kuzum seninde ellerine saglik:))Aynen canım bende tüm but aldım öyle yaptım ellerine sağlık balım
bnde zaten onla birlikte agladim hemsire diyo annesi sakin oll fln demesi kolay tabiKıyamam ya benim bebiş yok ama kendim çok iğne ilaç yediğim için olursa ben götürmem hastaneye dayanamam diyorum ondan çok ağlarım
Sağol bebekimm :))saol kuzum seninde ellerine saglik:))
bnde hamileyken izlerdim hergun canim ceker ceker dururdu yine izlemeye devam ederdimŞu yemek programlarını kaldırsınlar ya hira tatlısı gördüm canım çekti kalkıp yaptım çayla yerim diye durup dururken zararlı şeyler yicez simdi
kizzz nbr almanya guzelii:))Yaaaaaaaa evinin süsünü yerim :))
iy aksamlar cnm minik cadiyla ugrasyorum bi uyusada ymek yicem ama yok birakmiyo..İyi akşamlar kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz
Hahah öyle valla benimde canım istiyor hep pisboğazım birazbnde hamileyken izlerdim hergun canim ceker ceker dururdu yine izlemeye devam ederdim
İyi akşamlarrr :)İyi akşamlar kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz
ayiptir solemesi bnde oleyimdirrHahah öyle valla benimde canım istiyor hep pisboğazım biraz
İyim canım sağol tosbik oyun oynuyor cay içiyorum kızın kaç aylıkiy aksamlar cnm minik cadiyla ugrasyorum bi uyusada ymek yicem ama yok birakmiyo..
sen napiyosun:))
İyi akşamlarrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?