- 11 Kasım 2018
- 1.937
- 8.438
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #35.941
Evettt bekarımKiz bekarmiydin sen ben evli saniyordum deli kiz.
Gözünaydın:)) ay nasılda tatlı ya toplada oynuyor
Bugün yere indirdim kivirciklan boncuk vardi onlan bir oynadi bir oynadi askim kelimesi cikti okadar ugrastan sona ahaha:)Gözünaydın:)) ay nasılda tatlı ya toplada oynuyor
Duydumda unuttum heral nezamn evlendircez seni:))))Evettt bekarım
Ay oda bir şey yavaştan konuşmaya başlamış işte :))Bugün yere indirdim kivirciklan boncuk vardi onlan bir oynadi bir oynadi askim kelimesi cikti okadar ugrastan sona ahaha:)
Valla sevdiceğime kalsaa hemen şimdi istiyor ben bekle diyorum. Babam hariç annemin ablalarimin haberi var diplomanı al acele etme diyor onlarda valla ama 4 5 aya alacam diplomamı yavaştan düşünüyorum artıkDuydumda unuttum heral nezamn evlendircez seni:))))
Yahşi cazibeNe dizisiymus kuzum:)
Bende is guc nasil gidiyor hamislik.
Nasılsın canım benim ♥
Hayırdır neyi var kuzum geçmiş olsun:/
Bilirsin unutmam yani ..
Aynen oyun hizli olunca iyi oluyir ama busefer bir kisi soruyor herkes cevapliyor oynadik sira bekleyene kadar :)))
Sanki bebegin konuşur ya okadar sevindim gercekten ya buda ilgi istiyor bebegim♥Ay oda bir şey yavaştan konuşmaya başlamış işte :))
Hazirda var yani hayırlı olsun ozaman kuzum nasil biri ne iş yapar necidir bakim.Valla sevdiceğime kalsaa hemen şimdi istiyor ben bekle diyorum. Babam hariç annemin ablalarimin haberi var diplomanı al acele etme diyor onlarda valla ama 4 5 aya alacam diplomamı yavaştan düşünüyorum artık
Bende bakarim kuzum a2de :)Yahşi cazibe
Kusumu konusturuyom kuzum:))İyiyim @Tatlianne20 sen napıyosun:)
evet şimdi açtım tv diğer bölümü başladı :)Bende bakarim kuzum a2de :)
Bende star açtım dinliyom sadece gozler burda:)))evet şimdi açtım tv diğer bölümü başladı :)
Bende anlatim azıcık :)) biz ilkokul ve ortaokulda sınıf arkadaşıydık arkamda otururdu o ben bir şeyler hissediyorum ama kendi kendime saçmalama diyorum söylemiyorum tabiki. Bir gün müzik dersinde ödevi yapmadım diye yanıma geliyor bende yazıyorum ve kendi kendime notmu yazsam seni seviyorum derken sıra arkadaşım aaa ciddenmii seviyormusun onu diye yerinden kalkıyor oda önümde bana bakıyor sakın söyleme diye yalvarıyorum inatla söylcem diyor ve ben kitapla vurunca pat diye kalkıp seni seviyor diyor biz bakakalıyoruz birbirimize o zamandan bu zamana kadar yani 9 senedir birlikteyiz. İyi biridir beni gerçekten çok seviyor tartışıyoruz ediyoruz ama hiç vazgeçmiyor benden kendi dükkanı var bal annemm esnaf diyelim elinden her is gelir yani ama kıskanç işte beni sinir ediyor o konuda. Ay cok uzun oldu kusura bakma :)Hazirda var yani hayırlı olsun ozaman kuzum nasil biri ne iş yapar necidir bakim.
Oy canım benim ❤ istemezmi istiyorlar tabi biraz ilgi göstermesen küsüyor bizim papağanSanki bebegin konuşur ya okadar sevindim gercekten ya buda ilgi istiyor bebegim♥
Kıskandım ama boşa bu gidişle kız kurusu olarak kalacak gibi hissetmek ne demek bilir misiniz.?Valla sevdiceğime kalsaa hemen şimdi istiyor ben bekle diyorum. Babam hariç annemin ablalarimin haberi var diplomanı al acele etme diyor onlarda valla ama 4 5 aya alacam diplomamı yavaştan düşünüyorum artık
ertesi gun geldik onlara sora ben eve gitim aksamina gelip istediler 2 ay nisan sora dugun oldu cnm:)) hepside bir olmaya bilir arada tek tük cikar degismeyen seninki oyle olur insallah:))Ayyy eyvahh eyvahhhdeğişmesinler ya bakalim ben ne yapacam çok zor işler yaa senin eşin işi hemen bitirmiş hahahh
Aa niye öyle dedinn canım benimm neden öyle hissediyorsunKıskandım ama boşa bu gidişle kız kurusu olarak kalacak gibi hissetmek ne demek bilir misiniz.?
Vay be ne güzel :) inşallah canım hayırlısı olsun bakalım görecezertesi gun geldik onlara sora ben eve gitim aksamina gelip istediler 2 ay nisan sora dugun oldu cnm:)) hepside bir olmaya bilir arada tek tük cikar degismeyen seninki oyle olur insallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?