- 11 Kasım 2018
- 1.937
- 8.438
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #35.921
Hahahah 22 yaşındayım veee henüz bekarımmmayiptir solemesi bnde oleyimdirr
bu arada yas kac cnm cocuk fln vrmi
8 aylik cnm seninki nekadarlik. takip ediyodum kuvezde kalmisdi sanirim dmi.İyim canım sağol tosbik oyun oynuyor cay içiyorum kızın kaç aylık
Ayyy ne şeker:)@Lilaseverr @imzaben @Hannazbalbocuuu @Bayan Papatya @bulca @ME118 @__zuzu @Zipzip- @Reyyan__ @gulse14 Oeksuez @Esseteacher @Temmuz07 @sivastrabzon @adel8893 balbocuuu @Cennetul Mualla @cuel @Culhagibi @Delikelebek22 @Dil-i bitab @efisn @ehlimuhabbet @Eren61 @ertugrulunhalimesi @Erva Yaren @Eses07 @ilginc Kiz @immzaben @Kara-Elmas @Kmsl Hnd @Kozlenmis patates @minnakhatun01 @mahperi hatun @kopyrihanna @Lunaparkedisii @Mavidenizz01 @Memleketsevdalisi @Miyav_su @terelelli34 Elif @hayalimsinnn @Maviguverciin @Madammor @ihtimaller Perisi @Madammor @Psikolojik Deliii @IsikOlsun @Sumeyye-F @terelelli34 @tuzsuz_ruh @ulkum34 @Zeytintanem @Finr @minik meleklerim @melankolimm @Misss_laviniaaa @EternaaLLove @Brunello Cicinelli @RosSsS @AnneAslan @hizuran @Sweetmama @philly @deynepnaz @sedanur91 @Safistd @TamBirRabia @Sonsuzaskkk @sivastrabzon @nly92 @kkaderim @Senden Gelen @arzum123
Eki Görüntüle 2239532
aa oylemiii ohh en guzelii bnde 24 yasindayim 4 yillik evliyim istanbulda yasiyorum:))Hahahah 22 yaşındayım veee henüz bekarımmm
Çok memnun oldum :) ayy öyle demee sevdiceğimle bende bir şeyler düşünüyorum artık yavaştan dua edin banaaa oylemiii ohh en guzelii bnde 24 yasindayim 4 yillik evliyim istanbulda yasiyorum:))
Iyidir senden naber :)))kizzz nbr almanya guzelii:))
hadi insallah.. tabi biyerden sora insan yuva kurmak istiyo hayirlisi olsun cnm gönlünce olsunÇok memnun oldum :) ayy öyle demee sevdiceğimle bende bir şeyler düşünüyorum artık yavaştan dua edin bana
iyim bnde sukur yasiyip gidiyozz:))Iyidir senden naber :)))
oralimisin ablaBende 30 senedir Konya;:)
Aminnn çok teşekkür ederimhadi insallah.. tabi biyerden sora insan yuva kurmak istiyo hayirlisi olsun cnm gönlünce olsunbenimki bni kacirdii
Aslında nereli olduğumu bende bilmiyorum.Memur çocuğuyum.Muhtelif yerlerde geçti çocukluğum.30 senedirde burdayımoralimisin abla
2 bcuk senelik sevgiliydik askere gidicekti gelince evlilik dusunyoduk. karsi mahallemde oturyodu babam haric annem ablam biliyodu. ogun bulusduk bayramdi ben gizli face kulanyodumAminnn çok teşekkür ederimayy gerçektenmiii anlatsannn keşkee neden kaçırdı vermedilermi sevdinmii şimdi mutlumusunnn
oda guzelmiss :)) peki nereli oldugunu sorduklarinda turkiyeliyimmi diyon ablaAslında nereli olduğumu bende bilmiyorum.Memur çocuğuyum.Muhtelif yerlerde geçti çocukluğum.30 senedirde burdayım
Ne kusuru yaa ben istedim anlatmanıı. Vayyy bee hikayeyee bakk seni kaybetmekten korktu galibaa allahallaaa maceralarrr maceralarrrr hahahah2 bcuk senelik sevgiliydik askere gidicekti gelince evlilik dusunyoduk. karsi mahallemde oturyodu babam haric annem ablam biliyodu. ogun bulusduk bayramdi ben gizli face kulanyodum
telimi aldi gordu onu sora tartisdik teli alip giti bn eve geldim annemin telinden aradim telefonumu getir diye tamam gel vercem dedi herzman bulusdugmuz bi mahale arasi var gittim ora meger bu plan yapmis bana dedi gel şurda kuzenimin evi var 5 dk konusalim yoksa vermem teli babani arar benle konusdugnu anlatirim diye tehtit eti bide neyse eve girdim hemen kapiyi kitledi ben ac napiyosun diye bagirsim sora anladim bunun amacini biyandan agliyom ac biyandan bagiryom. sora annemler eve gitmiyince anladi telimde kapali ablamla esimin evine gidip solemisler sora babasi flan aramaya basladi en son eve geldiler bu kapiyi acdi elinde bicak gidin getircem ben kizi diye. sora geldi benim elimden tuttu ordan kacdik bunun annesi kardesi ablasida pesimizden kosuyo ana yolda herkezde bize bakiyo noluyo diyeeosekilde cnm uzun oldu kusura akma.
Aminn cnm tabi ozmanlar oleydi pesimde kuyruktu simdi eve gelir telle ugrasir soledigimde kopruyu gecene kadardi diyoNe kusuru yaa ben istedim anlatmanıı. Vayyy bee hikayeyee bakk seni kaybetmekten korktu galibaa allahallaaa maceralarrr maceralarrrr hahahahRabbim bir ömür mutlu mesut etsin inşallahhh
Ayyy eyvahh eyvahhhAminn cnm tabi ozmanlar oleydi pesimde kuyruktu simdi eve gelir telle ugrasir soledigimde kopruyu gecene kadardi diyohepsi degisiyo anam zmanla
Aynen:)oda guzelmiss :)) peki nereli oldugunu sorduklarinda turkiyeliyimmi diyon abla
Ahaha hic acma en iyisi ben pek bakmam.Şu yemek programlarını kaldırsınlar ya hira tatlısı gördüm canım çekti kalkıp yaptım çayla yerim diye durup dururken zararlı şeyler yicez simdi
Hoşgeldin kuzum şükür iyiiz sen nasılsın kuzum.İyi akşamlar kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz
Kiz bekarmiydin sen ben evli saniyordum deli kiz.Hahahah 22 yaşındayım veee henüz bekarımmm
Napiyon tatlim.Ayyy ne şeker:)
Bayildim hikayenize yaaaa:)2 bcuk senelik sevgiliydik askere gidicekti gelince evlilik dusunyoduk. karsi mahallemde oturyodu babam haric annem ablam biliyodu. ogun bulusduk bayramdi ben gizli face kulanyodum
telimi aldi gordu onu sora tartisdik teli alip giti bn eve geldim annemin telinden aradim telefonumu getir diye tamam gel vercem dedi herzman bulusdugmuz bi mahale arasi var gittim ora meger bu plan yapmis bana dedi gel şurda kuzenimin evi var 5 dk konusalim yoksa vermem teli babani arar benle konusdugnu anlatirim diye tehtit eti bide neyse eve girdim hemen kapiyi kitledi ben ac napiyosun diye bagirsim sora anladim bunun amacini biyandan agliyom ac biyandan bagiryom. sora annemler eve gitmiyince anladi telimde kapali ablamla esimin evine gidip solemisler sora babasi flan aramaya basladi en son eve geldiler bu kapiyi acdi elinde bicak gidin getircem ben kizi diye. sora geldi benim elimden tuttu ordan kacdik bunun annesi kardesi ablasida pesimizden kosuyo ana yolda herkezde bize bakiyo noluyo diyeeosekilde cnm uzun oldu kusura akma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?