Aminnn çok teşekkür ederim ayy gerçektenmiii anlatsannn keşkee neden kaçırdı vermedilermi sevdinmii şimdi mutlumusunnn
2 bcuk senelik sevgiliydik askere gidicekti gelince evlilik dusunyoduk. karsi mahallemde oturyodu babam haric annem ablam biliyodu. ogun bulusduk bayramdi ben gizli face kulanyodum
telimi aldi gordu onu sora tartisdik teli alip giti bn eve geldim annemin telinden aradim telefonumu getir diye tamam gel vercem dedi herzman bulusdugmuz bi mahale arasi var gittim ora meger bu plan yapmis bana dedi gel şurda kuzenimin evi var 5 dk konusalim yoksa vermem teli babani arar benle konusdugnu anlatirim diye tehtit eti bide neyse eve girdim hemen kapiyi kitledi ben ac napiyosun diye bagirsim sora anladim bunun amacini biyandan agliyom ac biyandan bagiryom. sora annemler eve gitmiyince anladi telimde kapali ablamla esimin evine gidip solemisler sora babasi flan aramaya basladi en son eve geldiler bu kapiyi acdi elinde bicak gidin getircem ben kizi diye. sora geldi benim elimden tuttu ordan kacdik bunun annesi kardesi ablasida pesimizden kosuyo ana yolda herkezde bize bakiyo noluyo diyee osekilde cnm uzun oldu kusura akma.

Ne kusuru yaa ben istedim anlatmanıı. Vayyy bee hikayeyee bakk seni kaybetmekten korktu galibaa allahallaaa maceralarrr maceralarrrr hahahah Rabbim bir ömür mutlu mesut etsin inşallahhh

Ne kusuru yaa ben istedim anlatmanıı. Vayyy bee hikayeyee bakk seni kaybetmekten korktu galibaa allahallaaa maceralarrr maceralarrrr hahahah Rabbim bir ömür mutlu mesut etsin inşallahhh
Aminn cnm tabi ozmanlar oleydi pesimde kuyruktu simdi eve gelir telle ugrasir soledigimde kopruyu gecene kadardi diyo hepsi degisiyo anam zmanla

Şu yemek programlarını kaldırsınlar ya hira tatlısı gördüm canım çekti kalkıp yaptım çayla yerim diye durup dururken zararlı şeyler yicez simdi
Ahaha hic acma en iyisi ben pek bakmam.
İyi akşamlar kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz
Hoşgeldin kuzum şükür iyiiz sen nasılsın kuzum.
Hahahah 22 yaşındayım veee henüz bekarımmm
Kiz bekarmiydin sen ben evli saniyordum deli kiz.
Ayyy ne şeker:)
Napiyon tatlim.
Bayildim hikayenize yaaaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…