• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz kocisle soyle tanisdik
Aileker 15 seneye yakın komşu karsi karsiya ve esim de benim cocuklugumu bilir 10 yas var aramizda hızlı biridi karikiz cok olurdu tofaskci kizlar falan mahallede kadinlarla sohbeti sever ama simdi yiyorsa yapsın tabiki olgunlaşti benim 3 abim var ayriyetten abilerimin arkadasi ben kucukken kardesi 2 3 yaslarindaydi kaynim kaynanam bazen bana birakirdi tabi babam bilmez bunu cunku bazen de gizli ben giderdim bakmaya kimse yokken isleri çıkınca esimle oturup cekirdek citler kartini bi bana guvenip bakkala ginderirdi mahallede kimseye vermezdi ama babam isteyken otururdum yoksam buyudukce cikartmamaya basladi arada mahalledeki arkadaslarimla mahallede otururdum falan filan derken esimler ev alip 5 dakkalik mesafeye tasindilar 3sene oldu pek gormedim annemle arada giderdik evlerine ama aklima bile gelmezdi esim ama bikere kaldırimda otururken kizlarla ay ben evlensem demistim 6 7 ci sinifda falan lafin gelisi kizlarla gelirdi o arabaylan nese gittiler bunlar bende liseden ciktim ise girdim mahalledki yufkaci anneme yalvararak telefin aldirdim ama almaz olaydim babamida ikna edip aldik genc kiz olsun falan dedemler ikna etti abim falan ski asla disari tel izin vermezdi ama aldik ve instgram indirdim kuzenlerden görüp ordan esimi takip ettim ve ogun mahallede bir samimiyetligi varya isten dogru mesaj attim ne oruyon diye oda kazak oruyom falan girgir gecti ogun ole aksama kadar konustuk ama ne ben abi diyom nede o kardesim bikere dedim abi dyim sonra korktum çünkü abilerime der kardesin instgramlarda diye ailem bilmiyor çünkü kullandigimi nese aksama kadar ben ondan o benden mesaj bekliyoz yazisiyoz isler nasil ben diyom sen yine kari kiz ayagi vardır falan o diyor yok biraktim o isleri isimde gücüm de falan nese konuştuk eve geldim dedim en iyisi yazmayim ben abime der bu diye yazmadim sabah baktim Günaydın prenses mesaji geldi instgramdan heyecanlandim hemen mesaj attim 2ci gunde konuştuk sonra ben gozlemeciydim esim demesinmi aksam gozleme ayarla arkadaslan gelcez ben elim ayagim karisti hemen patlicanli yaptim ama heyecandan acili yapmissim 3gun zor yemiş isyerimdekilerde tanidigi için belli etmedim haberim oldugunu mahalle çocuğu olduğundan haber yokmuş gibi eve geldim heyecan var wapsabdan konusak dedi bana bende onada numara verikiyor olmaz dedim sonra versemmi dedim derken verdim ismiyle birlikde abi diye kaydettim wapsabdan komustuk 2ci günü bu daha konustuk ama is guc olesine ama mesaj bekliyoz birbirimizden benim agzimdan niyetin ciddiyse konusak diye cikmasinmi oda niyetim ciddi olmazsa konusmam dedi oan konuştuk 3 gunude evlenme kararı aldik benden ha er bekliyor anneme dedim annem baban öldürür bizo dedi dedemlere dedim onlar geldi 4 duncu günü babam isten geldi görücü saniyor babam abilerim begendiler komsumuysunuzda diye dedom vesile oyunca babama laf dusmedi ve 1haftada nisan 1 ay ocinde dugin nikah topu topuna Yıldırım evliligi oldu bizimki yani abi deme lazim olur hesabi:)))

Uzun oldu kizlar ahahaha
Çok iyiymiş:) allah bi ömür boyu mutlu mesut etsin inşallah canm

Haklısın valla durup dururken aklımıza sokuyorlar böyle şüpheleri
bide o ara cocuk dusunuyoduk dedim biz cocuk dusunuyoruz senin yaptigina bak ogunde gorumcem bizde kalmisdi bagiramiyorumda duyucak diye ciktim gitim evden aksama kdar agla agla disarda nere gitcegmide bilmiyom bu biyandan ariyo annemler biyandan sora annemleere gitim geldi ora ozur diledi oylesine acdim bilmem ne mecbur babam duymasin diye eve geldim ama baya konusmadim bnde onun inadina face acdim dovme yaptrdim biraz sinirim gecdi sora barisdik napcanki baska mecbur..
ama ogunden beri hala icimde supe kalmisdir tam anlamiyla guvenemiyorum

bide o ara cocuk dusunuyoduk dedim biz cocuk dusunuyoruz senin yaptigina bak ogunde gorumcem bizde kalmisdi bagiramiyorumda duyucak diye ciktim gitim evden aksama kdar agla agla disarda nere gitcegmide bilmiyom bu biyandan ariyo annemler biyandan sora annemleere gitim geldi ora ozur diledi oylesine acdim bilmem ne mecbur babam duymasin diye eve geldim ama baya konusmadim bnde onun inadina face acdim dovme yaptrdim biraz sinirim gecdi sora barisdik napcanki baska mecbur..
Burnu sürtsün biraz.

İşte anlamıyorum ki ölüp bitiyorlar ama evde sevdikleri kadın dururken sanal alemde keyif yapıyorlar ya nasıl iştir akıl almıyor bu erkek zihniyetini. Kötü olmuş senin için hani bir şeyde yapmamış öyle elle tutulur ama içinde şüphe bırakır insanın iste zor işler ya iyi yapmışsın sende valla tavrını koyacaksınki cesaret edemicek

Bebisim nerdeydin kuzum hosgeldin.
Hahahhah niye burnundan geldi ki kız. Çok merak ettim seni ya :))
Her evlilikte olan olayli yani evi nasil alip gittiysen ailelerden uzak ole rahatladim yine ax buz biraz kaynanam ugrasiyor yönetmeye çalışıyor evimi ama okadarda değil artık takmiyom
Çok iyiymiş:) allah bi ömür boyu mutlu mesut etsin inşallah canm
Amin canim allah razı olsun hepimizin bir ömür boyu nasip etsin♥
Bende bir ders verirdim ama tamda evi alip gitcegimiz gun olduğunda rahat olcaz sözler sana karismiycam özgür olcan vaatlerle kandirdi. Bunalimdaydim falan evde kavga eksik olmazdi kaynanam cok ugrasti birken esimle ilgimis yoktu oda annesinin korkusu lafina cok bakardi anliycagin karmasik bir hayatti.

Her evlilikte olan olayli yani evi nasil alip gittiysen ailelerden uzak ole rahatladim yine ax buz biraz kaynanam ugrasiyor yönetmeye çalışıyor evimi ama
Aynen dediğin gibi yuva kurulurken illaki oluyor problemler ama şu başkasının hayatını yönetmeye çalışan insanlar bir bitmiyor yaaa :bicak: amann sizin huzurunuz olsunda gerisi hikaye

Bebisim nerdeydin kuzum hosgeldin.

Her evlilikte olan olayli yani evi nasil alip gittiysen ailelerden uzak ole rahatladim yine ax buz biraz kaynanam ugrasiyor yönetmeye çalışıyor evimi ama okadarda değil artık takmiyom

Amin canim allah razı olsun hepimizin bir ömür boyu nasip etsin♥

Bende bir ders verirdim ama tamda evi alip gitcegimiz gun olduğunda rahat olcaz sözler sana karismiycam özgür olcan vaatlerle kandirdi. Bunalimdaydim falan evde kavga eksik olmazdi kaynanam cok ugrasti birken esimle ilgimis yoktu oda annesinin korkusu lafina cok bakardi anliycagin karmasik bir hayatti.
Nerdeydim bugün misafirlikteydim kuzum, geç geldim eve anca geldim canim.. siz neler kaynatıyorsunuz??

İşte anlamıyorum ki ölüp bitiyorlar ama evde sevdikleri kadın dururken sanal alemde keyif yapıyorlar ya nasıl iştir akıl almıyor bu erkek zihniyetini. Kötü olmuş senin için hani bir şeyde yapmamış öyle elle tutulur ama içinde şüphe bırakır insanın iste zor işler ya iyi yapmışsın sende valla tavrını koyacaksınki cesaret edemicek
yapmis ya hep kiz isimleri vardi profilime bakti diye 10 15 tane ama ustune tiklinca giris yap diyodu biomiyom artik kimlerin profilne bakti konusdumu bilmiyom yemin ediyo konusmadim die olesie bakmismis beygendi. iste evlenmeden ben bundan ayrilyodum yalvaryodu orasni burasni kesip resim atiyodu kendimi oldurrum diye evlenincede boyle yapiyolar bu erkekler bole iste

yapmis ya hep kiz isimleri vardi profilime bakti diye 10 15 tane ama ustune tiklinca giris yap diyodu biomiyom artik kimlerin profilne bakti konusdumu bilmiyom yemin ediyo konusmadim die olesie bakmismis beygendi. iste evlenmeden ben bundan ayrilyodum yalvaryodu orasni burasni kesip resim atiyodu kendimi oldurrum diye evlenincede boyle yapiyolar bu erkekler bole iste
Bazen nerden çıktı şu sosyal medya diyorum ya cidden sorsan herkes şikayetçi ama herkes inatla kullanıyor. Beyefendiye bak sen blöf yapıyor birde ama affetmişsin bir daha yapmamış yapmasında zaten görmezden geleceksin canm yapacak bir şey yok :/

Allah razi olsun canim rabbim isteyen herkese nasip etsin rabbim evladini sana bagislassin insallah tum ölmüşlerin mekani cennet olsun nur icinde. Yatsinlar
Amin Kuzum benim ,benimde olmadı ilk etapta bende pko vardı klomen falan kullandım bende özele gittik hep .tam ilaç tedavisine baslayacaktım adet söktürücü kullanıp adet düzensizliği vardı aylarca hasta olmuyordüm çünkü. Ama doktorun verdiği söktürücüyü nedense o gün kullanmak istemedim kendiliğinden hasta olursam ozaman gelirim tedaviye baslarız dedim.halbuki ilaçlarımı falanda almıştık duruyordu evde kendiliğinden hasta olursam başlarım diye ve iyiki söktürücüyü kullanmamışım o ay hamile kalmışım eğer söktürücüyü kullansaydım bebeğimi parça parça düşürücekmişim buda Allahın işi canım. Bizde aldığımız ilaçları doktora götürdük verdik ihtiyacı olan aileye adımızA verin hocam dedik ,inşallah faydası olmuştur birilerine.Rabbim büyük isteyen herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin yeter ki duayı morali eksik etmeyelim.

Bazen nerden çıktı şu sosyal medya diyorum ya cidden sorsan herkes şikayetçi ama herkes inatla kullanıyor. Beyefendiye bak sen blöf yapıyor birde ama affetmişsin bir daha yapmamış yapmasında zaten görmezden geleceksin canm yapacak bir şey yok :/
aynen cnm mecbur iste..

Back
X