- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #36.041
hosgeldn cicim sensiz bi guzel gulduk eglendik ohhBen geldim ama kimsecikler yok herhalde pek sessizleşmişama çok konuşmuşsunuzya okumadım valla okunmaz bitmez
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosgeldn cicim sensiz bi guzel gulduk eglendik ohhBen geldim ama kimsecikler yok herhalde pek sessizleşmişama çok konuşmuşsunuzya okumadım valla okunmaz bitmez
![]()
❤❤aynen cnm mecbur iste..
Belli belli hıh kıskanmadım kiihosgeldn cicim sensiz bi guzel gulduk eglendik ohh![]()
Gel arkadaşım ozaman biz takılalım boşver bu böcükü nisbet yapar buBende çok sonradan geldim okuyamadım![]()
hiii bilyom kiskanmassin dunden beri oyunlarmi desen sohbetmi desenn ayy neguzeldi ya neyse cnm bsver nolcaki hosgeldinBelli belli hıh kıskanmadım kii![]()
HemennGel arkadaşım ozaman biz takılalım boşver bu böcükü nisbet yapar bu![]()
![]()

ask olsun balim olurmu hicc:))Gel arkadaşım ozaman biz takılalım boşver bu böcükü nisbet yapar bu![]()
![]()
bebisi uyutuyorum cnm sen napiyon bakimNe yapıyorsunuz kızlarrrr
Oy yerim ben o bebişi. Ben çıkmadım bugün kk dan valla güya test çözüyordum daldım gittim. Birde yakın bir arkadaşım var görüştüğüm whatsaptan bir mesaj attı bana baktımda sevgilin yakışıklılı olmuş ne gibi bir şey yazdı anlamaya çalışıyorum garipsedim birazbebisi uyutuyorum cnm sen napiyon bakim
Hahahahaha ilahiiiKıızbalbocuuu topiği karıştırdımda diğer yere yazmışım hah böcüğüm geldi diye çaktırma git oraya bi
![]()
Uzun süredir ayni pozisyondaysan canımm belki ondandırBoynum tutulmuş yaa![]()
Gülme komşuna gelir basına bakHahahahaha ilahiii
Olurmu olur vallaaGülme komşuna gelir basına bak![]()
Uzandım :)Uzun süredir ayni pozisyondaysan canımm belki ondandır
O neymiş öyle :/Oy yerim ben o bebişi. Ben çıkmadım bugün kk dan valla güya test çözüyordum daldım gittim. Birde yakın bir arkadaşım var görüştüğüm whatsaptan bir mesaj attı bana baktımda sevgilin yakışıklılı olmuş ne gibi bir şey yazdı anlamaya çalışıyorum garipsedim biraz![]()
ay snir oluyorum bolelerine yok sevgilin yakisikliymis tatliymis .. evet oyledir yakinda evlilik icin adim atcaz deseydin..Oy yerim ben o bebişi. Ben çıkmadım bugün kk dan valla güya test çözüyordum daldım gittim. Birde yakın bir arkadaşım var görüştüğüm whatsaptan bir mesaj attı bana baktımda sevgilin yakışıklılı olmuş ne gibi bir şey yazdı anlamaya çalışıyorum garipsedim biraz![]()
Olsuuuuun sen bana güldünOlurmu olur vallaa![]()

Hahahahaha ilahiii
ahahhha yemek topiginemiKıızbalbocuuu topiği karıştırdımda diğer yere yazmışım hah böcüğüm geldi diye çaktırma git oraya bi
![]()