- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #36.061
Ben seni heryere yazayım her yerde göreyim özleyeyim sen bana böyle konuş ,konuşmuyom senle küstümhiii bilyom kiskanmassin dunden beri oyunlarmi desen sohbetmi desenn ayy neguzeldi ya neyse cnm bsver nolcaki hosgeldin
Ayyy sevimli geldi diye kızzz aşkolsunnn :)Olsuuuuun sen bana güldün
Evet kıymet bilmez seyyyahahhha yemek topiginemi
Şok oldum valla yazmadım bende sinir oldum saçma sapan insanlar var yaay snir oluyorum bolelerine yok sevgilin yakisikliymis tatliymis .. evet oyledir yakinda evlilik icin adim atcaz deseydin..
saka edyom btanem bnm dunden beri gozum hep seni aradii inankiiBen seni heryere yazayım her yerde göreyim özleyeyim sen bana böyle konuş ,konuşmuyom senle küstüm
iy yapmisin yazma bnmde basima ole bisey gelmisdi esimle calisdigimiz yerde bi kiz arkadasima demis cok tatli cocukmus benle evli oldugunu bile bile kizi dedigine pisman etmisdimŞok oldum valla yazmadım bende sinir oldum saçma sapan insanlar var ya
Bugünde herkez üzüyo beni be aaaAyyy sevimli geldi diye kızzz aşkolsunnn :)
Ne sinir bozucu yaa oh iyi etmişsin. Ben çok insan almam hayatıma gerçek yüzlerini gördüm çıkardım hepsini bir tane arkadaşım var iste samimi olup görüştüğüm ilk defa böyle bise dedi birden ne bilim vallaiy yapmisin yazma bnmde basima ole bisey gelmisdi esimle calisdigimiz yerde bi kiz arkadasima demis cok tatli cocukmus benle evli oldugunu bile bile kizi dedigine pisman etmisdim
Neyse daha fazla naz yapamıcam valla özledimsaka edyom btanem bnm dunden beri gozum hep seni aradii inankii
Ayy ben hiç üzmek istermiyimmm tatlı buldum yaptığını gülüverdim yani ❤ aa hatırladım senin hikayeni valla iyi stres atardım ama iste cevap bile vermedimBugünde herkez üzüyo beni be aaa. Birde o arkadaşını dövseydin benim yaptığım gibi benimki arkadaş değildi ama hakediyorlar işte farketmiyoor
bende senuuuu gel bi sarilakNeyse daha fazla naz yapamıcam valla özledim
bu zmanda kimseye guven olmuyokii insan kime guvencegni sasiryoNe sinir bozucu yaa oh iyi etmişsin. Ben çok insan almam hayatıma gerçek yüzlerini gördüm çıkardım hepsini bir tane arkadaşım var iste samimi olup görüştüğüm ilk defa böyle bise dedi birden ne bilim valla
Fazla samimi olma canım sende hıı de geç gereksiz insan çokAyy ben hiç üzmek istermiyimmm tatlı buldum yaptığını gülüverdim yani ❤ aa hatırladım senin hikayeni valla iyi stres atardım ama iste cevap bile vermedim
bende senuuuu gel bi sarilak
Art niyet arıyorum bunda niye bilmiyorum ya ben çok kuruyorum yada benim arkadaşlarım öyle tipler olmadığı için bilemiyorum.Yüz veriyorsun astarını istiyorlar bunlar :) Bırak da yakışıklılığı bana kalsın dimi, hayır ne diye söyleme gereği hissediyorsun yani :)
Aynen öyle valla güvenmem de zatenbu zmanda kimseye guven olmuyokii insan kime guvencegni sasiryo
Aynen öyle valla hiçte böyle bir muhabbetimiz olmamıştı şimdiye kadar hatta senin yanında bence özgüven eksikliği hissediyor diye yorum yapıyordu şimdi böyle yazdı şaştım kaldımYüz veriyorsun astarını istiyorlar bunlar :) Bırak da yakışıklılığı bana kalsın dimi, hayır ne diye söyleme gereği hissediyorsun yani :)
Evet balım valla hic sorma milletin kafası hepten gidik bir acayipler yaFazla samimi olma canım sende hıı de geç gereksiz insan çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?