• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiii bilyom kiskanmassin dunden beri oyunlarmi desen sohbetmi desenn ayy neguzeldi ya neyse cnm bsver nolcaki hosgeldin:-)
Ben seni heryere yazayım her yerde göreyim özleyeyim sen bana böyle konuş ,konuşmuyom senle küstüm:63:

Şok oldum valla yazmadım bende sinir oldum saçma sapan insanlar var ya
iy yapmisin yazma bnmde basima ole bisey gelmisdi esimle calisdigimiz yerde bi kiz arkadasima demis cok tatli cocukmus benle evli oldugunu bile bile kizi dedigine pisman etmisdim:KK70:

iy yapmisin yazma bnmde basima ole bisey gelmisdi esimle calisdigimiz yerde bi kiz arkadasima demis cok tatli cocukmus benle evli oldugunu bile bile kizi dedigine pisman etmisdim:KK70:
Ne sinir bozucu yaa oh iyi etmişsin. Ben çok insan almam hayatıma gerçek yüzlerini gördüm çıkardım hepsini bir tane arkadaşım var iste samimi olup görüştüğüm ilk defa böyle bise dedi birden ne bilim valla :110::deli:

Bugünde herkez üzüyo beni be aaa :KK12:. Birde o arkadaşını dövseydin benim yaptığım gibi benimki arkadaş değildi ama hakediyorlar işte farketmiyoor :süslü:
Ayy ben hiç üzmek istermiyimmm tatlı buldum yaptığını gülüverdim yani ❤ aa hatırladım senin hikayeni valla iyi stres atardım ama iste cevap bile vermedim

Ne sinir bozucu yaa oh iyi etmişsin. Ben çok insan almam hayatıma gerçek yüzlerini gördüm çıkardım hepsini bir tane arkadaşım var iste samimi olup görüştüğüm ilk defa böyle bise dedi birden ne bilim valla :110::deli:
bu zmanda kimseye guven olmuyokii insan kime guvencegni sasiryo

Ayy ben hiç üzmek istermiyimmm tatlı buldum yaptığını gülüverdim yani ❤ aa hatırladım senin hikayeni valla iyi stres atardım ama iste cevap bile vermedim
Fazla samimi olma canım sende hıı de geç gereksiz insan çok

Yüz veriyorsun astarını istiyorlar bunlar :) Bırak da yakışıklılığı bana kalsın dimi, hayır ne diye söyleme gereği hissediyorsun yani :)
Art niyet arıyorum bunda niye bilmiyorum ya ben çok kuruyorum yada benim arkadaşlarım öyle tipler olmadığı için bilemiyorum.

Yüz veriyorsun astarını istiyorlar bunlar :) Bırak da yakışıklılığı bana kalsın dimi, hayır ne diye söyleme gereği hissediyorsun yani :)
Aynen öyle valla hiçte böyle bir muhabbetimiz olmamıştı şimdiye kadar hatta senin yanında bence özgüven eksikliği hissediyor diye yorum yapıyordu şimdi böyle yazdı şaştım kaldım

Back
X