Oo çekmeceler falan diyorsun yani o kadar yorma kendini misafirede hazirlik yapacaksındır canim ay regli oluncada insan uzanıp dinlenmek istiyor ya. Ictim balım ❤

Hoşgeldin kuzum bende şimdi girdim yemek cay derken son dakkalar adam telefonla oynarken bende girim dedim caktirmadan uyursak uyursa gelirim artik sen napiyon:)).
Ben de yiğenimle oynadım tüm gün ara ara baktım çıktım :) küçük hanım uyudu daha şimdi eve geçiyorum

Oo çekmeceler falan diyorsun yani o kadar yorma kendini misafirede hazirlik yapacaksındır canim ay regli oluncada insan uzanıp dinlenmek istiyor ya. Ictim balım ❤
Ilk toplar odadan gelip tvden baslarim cok kalabagim yok ole duzenli sadece komtrolden gececek toz alincak cekirdek sever siyah kek dokerim bi dolma pisirim hazir sarmalik buzlikda var sarip atmistim meyve tatli tamm :)) en sonda kahve yaparım yitirrr:))
Ben de yiğenimle oynadım tüm gün ara ara baktım çıktım :) küçük hanım uyudu daha şimdi eve geçiyorum
Ahha oyun bende sikiliyom ya hemen siliyom dikkat balım :))) yemek ne ettiniz.
Kizey napiyon.

Oh ohh maşallah ee daha ne olsun dolmalar keklerrr ellerine sağlıkkk bizedeee yollaaa

Balık pişirdik kuzum yanına salata. Bugün geçti yarını düşünüyorum şimdi

Ne yapayım..bir konu vardı onu okuyodum..

Benimde buzluğa sarma atmam lazım da kim saracak

Oh ohh maşallah ee daha ne olsun dolmalar keklerrr ellerine sağlıkkk bizedeee yollaaa
Tabiki sii kuzum afiyet olsun♥♥♥
Balık pişirdik kuzum yanına salata. Bugün geçti yarını düşünüyorum şimdi
Ah o dusunceler bitiriyor bizi ne yemek yapsak diye:))
Ne yapayım..bir konu vardı onu okuyodum..
Ne konsu etkileyicimi:)))
Benimde buzluğa sarma atmam lazım da kim saracak
Iyi oluyor ya ben yaprak olunca aksam oturuyom kendim posetlen duzenli sariyom bi misafir gelince kucuk tavam var kapakli misafirlere yetecek kadar posetliyom hazır iyi oluyor zor anda dolma kek yada tatli al :))

Benimki hep tembellik anacım kolumu kaldırmak istemiyorum. Kendime ödev olsun yarın lahanam var dışını sarayım içini turşu kurayım

Adaçayı çok iyi oluyor söküyor bide sancı için nane kekik çayı

Çok şükür iyi canım

Metres sevdalıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…