- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #36.421
burdayım canım günaydıııın herkeseee
Ne uyanıklığımı gördünüzteessüf ederim
Gece kususun yani ♥ sohebte gel diye yazdim uyanik olunca.Yanlıs anlamışım pardonuyanık derken evet, uyku tutmuyor bazen
Günaydın kızlarrrrr
Hadi guzel gecer dersin zihnjn acik olsun:))İyiyim canım Çok şükür, dersler bugün yoğun hoca sözlü yapacak falan filan. Sen ne yapıyosun bakiyim
herkese gunaydinnnn
Güanydınnn
Günaydın
gunaydinn:)
Günaydın :)
hosgeldinn melek kadinn:))Gece kususun yani ♥ sohebte gel diye yazdim uyanik olunca.
Hadi guzel gecer dersin zihnjn acik olsun:))
Eki Görüntüle 2239874
Evet erken doğduğu için yoğun bakımda kalmıştı bizde 9 aylık olduk8 aylik cnm seninki nekadarlik. takip ediyodum kuvezde kalmisdi sanirim dmi.
masallah size..Evet erken doğduğu için yoğun bakımda kalmıştı bizde 9 aylık olduk
Sanada günaydın canmGece kususun yani ♥ sohebte gel diye yazdim uyanik olunca.
Eki Görüntüle 2239874
Benden de tunaydinnSanada günaydın canm
hosgeldinn melek kadinn:))
Maşallah kuzum geçmiş olsun .Evet erken doğduğu için yoğun bakımda kalmıştı bizde 9 aylık olduk
Sanada günaydın canm
Napiyonuz kizlar.Benden de tunaydinn
O ara kabus görmüştüm, ona uyandım.Gece kususun yani ♥ sohebte gel diye yazdim uyanik olunca.
Eki Görüntüle 2239874
Hep iyi ol reyyoşumİyiyim balım şarjım az amagittiği kadar artık..
Napim canim iyiyim oturuyorumMaşallah kuzum geçmiş olsun .
Napiyonuz kizlar.
İyi akşamlar canımmm ❤Iyi aksamlar kızlar
Nasılsın canım sekeri azalttın mı :)))İyi akşamlar canımmm ❤
İyiyim canım sen nasılsın❤ Evettt bugün tüm çayları yarım çay kaşığı şekerle içtim:)Nasılsın canım sekeri azalttın mı :)))
İyiyim canım ❤İyiyim canım sen nasılsın❤ Evettt bugün tüm çayları yarım çay kaşığı şekerle içtim:)
Ay hadi inşallah:) sonra darısı paketli gıdaları abur cuburları azaltmaktaİyiyim canım ❤
Cook güzel canım sevindim bir hafta böyle dene sonrasında bu içtiğin bile sekerli gelecek :))
Onlarda olur zamanla canım inşallah:))Ay hadi inşallah:) sonra darısı paketli gıdaları abur cuburları azaltmakta
İnşallah canım insallah :)Onlarda olur zamanla canım inşallah:))
Sanada canum bnm nasilsinIyi aksamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?