Napim canim evi sildim supurdum mutfak temizligi yaptim annem bize geldi onla zaman gecirdik eltime gitiim oyyle gecti
Ben sohbette gittim 2bucuk gibi 5 gibi geldim adam erken aradi geliyom diye tutustum hemen yemek yaptım buzlukda lahana sarmam vardi koydum etli patates yaptım corba salata hemen 6 dedimmi gelirdi bucuk falan bgun ole bi isde yapmadim bos boş yarin sabah artık erkenden baslarim boter küçük evim zaten.

Ahah Kara_gozlum yazdığımı oku tekrar yazmiyim bende oleydim:))))
Sohbete gidiyorsun ne güzel canım. Yarın yoğunsun desene temizlik misafir oooo işin iş. Bende bugün temizlik yaptım sonra hastaneye gittim teyzemi görmeye yağmur yedim yolda hafiften basım ağırıyor sanki inşallah hasta olmam

Bende regel oldum gibi sancılı oluyor eskisinden hafifledide yinede ağrıyor bel falan keyif olmuyor oh sen kurtuldun desene bende yarin aksama kadar bitiririm artık dip kose cekmeceler duzenle falan onlarla ugrasirim yemek var dunden dikkat et onden al tedbir usutmissundur kalin giyin sicak bisilee ye ic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…