- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #36.441
Canim dun diyodu ya misafir cagirdim diye
Adamla ilgilendik bugun oda iyun peknoynamadi giremedim kizlar misafir yarın gelcek caya:)Canim dun diyodu ya misafir cagirdim diye
Anladim kuzum nasilsin napiosunAdamla ilgilendik bugun oda iyun peknoynamadi giremedim kizlar misafir yarın gelcek caya:)
Bugunde is yapmadim halsiz gibiydim ama yarin adam gidince dip kose yapcam erkendenki aksama caya gelcekler bi kackere biz gittik ayip olur dedim cagirayim.Anladim kuzum nasilsin napiosun
İyi akşamlar canımm hoşgeldin :)
Iyiy yapmissin canim benimBugunde is yapmadim halsiz gibiydim ama yarin adam gidince dip kose yapcam erkendenki aksama caya gelcekler bi kackere biz gittik ayip olur dedim cagirayim.
Sen naptin bakim.Iyiy yapmissin canim benim
Hoşbuldum balim nasılsın kuzu ♥İyi akşamlar canımm hoşgeldin :)
Napim canim evi sildim supurdum mutfak temizligi yaptim annem bize geldi onla zaman gecirdik eltime gitiim oyyle gectiSen naptin bakim.
İyiyim şükür yorgunum biraz ya. Sen nasılsın canım ne yapıyorsun bakalım ❤Hoşbuldum balim nasılsın kuzu ♥
Ben sohbette gittim 2bucuk gibi 5 gibi geldim adam erken aradi geliyom diye tutustum hemen yemek yaptım buzlukda lahana sarmam vardi koydum etli patates yaptım corba salata hemen 6 dedimmi gelirdi bucuk falan bgun ole bi isde yapmadim bos boş yarin sabah artık erkenden baslarim boter küçük evim zaten.Napim canim evi sildim supurdum mutfak temizligi yaptim annem bize geldi onla zaman gecirdik eltime gitiim oyyle gecti
Ahahİyiyim şükür yorgunum biraz ya. Sen nasılsın canım ne yapıyorsun bakalım ❤
Sohbete gidiyorsun ne güzel canım. Yarın yoğunsun desene temizlik misafir oooo işin iş. Bende bugün temizlik yaptım sonra hastaneye gittim teyzemi görmeye yağmur yedim yolda hafiften basım ağırıyor sanki inşallah hasta olmamAhahKara_gozlum yazdığımı oku tekrar yazmiyim bende oleydim:))))
Bende regel oldum gibi sancılı oluyor eskisinden hafifledide yinede ağrıyor bel falan keyif olmuyor oh sen kurtuldun desene bende yarin aksama kadar bitiririm artık dip kose cekmeceler duzenle falan onlarla ugrasirim yemek var dunden dikkat et onden al tedbir usutmissundur kalin giyin sicak bisilee ye ic.Sohbete gidiyorsun ne güzel canım. Yarın yoğunsun desene temizlik misafir oooo işin iş. Bende bugün temizlik yaptım sonra hastaneye gittim teyzemi görmeye yağmur yedim yolda hafiften basım ağırıyor sanki inşallah hasta olmam
Hoşgeldin kuzum bende şimdi girdim yemek cay derken son dakkalar adam telefonla oynarken bende girim dedim caktirmadan uyursak uyursa gelirim artik sen napiyon:)).İyi akşamlar hanımlar nasılsınız :)
Bende diyom bi eksiklik var kiki etiket etmedim @ adel8893 lem seni aleyküm selam kuzum nasılsın♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?