- 24 Aralık 2018
- 1.399
- 10.565
- 208
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #36.521
Canim sen çalışıyor musun?Benim adamda çoktan gitti yoruluyo ne etsin çok çalışıyo kiyamiyom uyu diyom
Bende aynı senin gibi bazen an geliyo üzülüyorum bazende diyom görevi o çalışıp kazacak evine bakiyo yanibnmkide cok calisyo geldi 2 sat uyudu uyandi 1 sat sora geri uyudu uzulyom bazen ..
erkeklerin iside zor ömur boyu calis
Yok eşim izin vermiyo canimCanim sen çalışıyor musun?
uyumak uzere cnm bitek memede uyuyo yaYok balım çoktan uyudu bile.. sen uyuttun mu?
Aynen. Biz doğum moğum vb. ile kayratıyoruz ama onlar ömür boyu. Bazen bakıyorum nefessiz uyuyor, üzülüyorum.bnmkide cok calisyo geldi 2 sat uyudu uyandi 1 sat sora geri uyudu uzulyom bazen ..
erkeklerin iside zor ömur boyu calis
aynenn iki turlude dusunyomBende aynı senin gibi bazen an geliyo üzülüyorum bazende diyom görevi o çalışıp kazacak evine bakiyo yani
aynenn iki turlude dusunyom
Bazı esler kıskançlıklarından dolayı izin vermiyorlar..Yok eşim izin vermiyo canim
Küçük ya ! Annesi napsin yerim onu benuyumak uzere cnm bitek memede uyuyo ya
Ha benim adam onlardanBazı esler kıskançlıklarından dolayı izin vermiyorlar..
Gereksiz kıskançlıklar bunlar...Ha benim adam onlardansanki beni yicek millet tövbe tövbe
evet ya dusunmesi bile korkutuyo insani omur boyu calismak hani kendi isi flan olsa neysede baskasinin emri altinda cok zor..Aynen. Biz doğum moğum vb. ile kayratıyoruz ama onlar ömür boyu. Bazen bakıyorum nefessiz uyuyor, üzülüyorum.
Öyle haklısın. diyom o zaman benimde seni kıskanmam lazım iş ortamından sesi çıkmıyoGereksiz kıskançlıklar bunlar...
Benim doğumumda babam izin alıp gelememiş. Amcamlar falan gelmiş. El işi zor... Şimdi sosyal haklar vb. daha iyi ama elbet ki zordur.evet ya dusunmesi bile korkutuyo insani omur boyu calismak hani kendi isi flan olsa neysede baskasinin emri altinda cok zor..
bende evlendim 2 sene esimle ayni yerde calisdim sora orda calismak istemedim baska yerede brakmadi kiskancliktan. bende evde is yaptim 1 bcuk sene bebek olunca braktim.Bazı esler kıskançlıklarından dolayı izin vermiyorlar..
Ha benim adam onlardansanki beni yicek millet tövbe tövbe
ama cok simarik teyzesi ya kucucuk boyuyla ortaligi birbirne katiyo cok merakliiKüçük ya ! Annesi napsin yerim onu ben
Sen yine çalışmışsın canim.. ben hiç çalışmadım..bende evlendim 2 sene esimle ayni yerde calisdim sora orda calismak istemedim baska yerede brakmadi kiskancliktan. bende evde is yaptim 1 bcuk sene bebek olunca braktim.
Sevsin lafım yok böyle kıskançlığa gerek yok yani. Asıl kıskançlığı benim yapmam lazım ortamı kiz doluAdam seviyor seni daha ne!! Kıskanmaları iyide bazen sıkıntılı işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?