ama cok simarik teyzesi ya kucucuk boyuyla ortaligi birbirne katiyo cok meraklii
Aynen öyleler benim kız da öyle , bu aralar ayakkabılığa taktı kafayı ayakkabıları ayağına giyiyor evde geziyor

Benim çalıştığım yerde 4 erkek vardı tektim ben :) Bir de kadın müdürümüz vardı ama o ayrı odadaydı. Yani güven meselesi biraz da.
Öyle tabi ki. Ama arada kıskançlık damarım kalkiyo lakin oda ona nazlanmak için eşime gözüm kapalı güvenirim

Benim çalıştığım yerde 4 erkek vardı tektim ben :) Bir de kadın müdürümüz vardı ama o ayrı odadaydı. Yani güven meselesi biraz da.
Orası öyle tabii bir kere güven kırıldıysa tamir olmuyor..

Benimki hep tembellik anacım kolumu kaldırmak istemiyorum. Kendime ödev olsun yarın lahanam var dışını sarayım içini turşu kurayım
Benim bugun menu lahana sarma buzlukda vardo:)))
Gelmişem kuzumm..
Hoşgeldin kuzum♥
iy gecelerrr canlarr
Hoşgeldin kuzum ♥

Çok şükür iyi canım
Napiyon neler ediyon bakim.
Metres sevdalıları
Bakarim ilginç konu:)))
Bugün sus pus bura :)
Ben geldim dolar şimdi:)))
Iyi geceler herkeze kimler var
Hoşgeldin kuzum
Uyutup uyutup buraya kaçıyoruz bizde
Mesela bennnn:)))
Balimm adami uyuttuk:)))

Sen yine çalışmışsın canim.. ben hiç çalışmadım..
bnde mecburluktan calisdim ilk evlendim birlik kaldik 2 ay sora dayanamadim ben ayrilmak istedim para yok bisey yok esimim yanina girdim zaten tum ailesi orda calisiyo annesi kardesleri flan ilk maasla ev tutuk oyle sora esya fln ev duzen kur 2 sene calisdim hamile kaldim bebegim karnimda ölunce ciktim ordan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…