- 24 Aralık 2018
- 1.399
- 10.565
- 208
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #36.541
Aynen öyleler benim kız da öyle , bu aralar ayakkabılığa taktı kafayı ayakkabıları ayağına giyiyor evde geziyorama cok simarik teyzesi ya kucucuk boyuyla ortaligi birbirne katiyo cok meraklii
Öyle tabi ki. Ama arada kıskançlık damarım kalkiyo lakin oda ona nazlanmak için eşime gözüm kapalı güvenirimBenim çalıştığım yerde 4 erkek vardı tektim ben :) Bir de kadın müdürümüz vardı ama o ayrı odadaydı. Yani güven meselesi biraz da.
Aman Allah korusun ! dişi kuşlardanSevsin lafım yok böyle kıskançlığa gerek yok yani. Asıl kıskançlığı benim yapmam lazım ortamı kiz dolu
Benim yiğenimde gelince bütün topuklulları giyip yürümeye çalışıyorduAynen öyleler benim kız da öyle , bu aralar ayakkabılığa taktı kafayı ayakkabıları ayağına giyiyor evde geziyor
Öyle ya bazen diyom yeni yerini gelip kontröl edecem kimler var beni görsünler bi diyeAman Allah korusun ! dişi kuşlardan
Aynen canim çok komik oluyorBenim yiğenimde gelince bütün topuklulları giyip yürümeye çalışıyorduAklıma o geldi :)
Anlasınlar sahibi olduğunuÖyle ya bazen diyom yeni yerini gelip kontröl edecem kimler var beni görsünler bi diye
Ne kitabiKizlar kitabini okuya okuya geldim sonundaaa
Kuzum benim misafirleri gönderdim etrafı topladım hemen buraya koştum :) nasılsın
Orası öyle tabii bir kere güven kırıldıysa tamir olmuyor..Benim çalıştığım yerde 4 erkek vardı tektim ben :) Bir de kadın müdürümüz vardı ama o ayrı odadaydı. Yani güven meselesi biraz da.
Benim bugun menu lahana sarma buzlukda vardo:)))Benimki hep tembellik anacım kolumu kaldırmak istemiyorum. Kendime ödev olsun yarın lahanam var dışını sarayım içini turşu kurayım
Hoşgeldin kuzum♥Gelmişem kuzumm..
Hoşgeldin kuzum ♥iy gecelerrr canlarr
Napiyon neler ediyon bakim.Çok şükür iyi canım
Bakarim ilginç konu:)))Metres sevdalıları
Ben geldim dolar şimdi:)))Bugün sus pus bura :)
Hoşgeldin kuzumIyi geceler herkeze kimler var
Mesela bennnn:)))Uyutup uyutup buraya kaçıyoruz bizde
Balimm adami uyuttuk:)))T Tatlianne20 selam annis nasılsın
tabi simdi izin fln veriyorlarda yinede el isi olunca zor oluyo..Benim doğumumda babam izin alıp gelememiş. Amcamlar falan gelmiş. El işi zor... Şimdi sosyal haklar vb. daha iyi ama elbet ki zordur.
Oh keyif yapalim şimdi hosgeldin balim♥Kuzum benim misafirleri gönderdim etrafı topladım hemen buraya koştum :) nasılsın
Sizi yani okudum ben yarimsaat kayboldum dolmuş bura:)))Ne kitabi
bnde mecburluktan calisdim ilk evlendim birlik kaldik 2 ay sora dayanamadim ben ayrilmak istedim para yok bisey yok esimim yanina girdim zaten tum ailesi orda calisiyo annesi kardesleri flan ilk maasla ev tutuk oyle sora esya fln ev duzen kur 2 sene calisdim hamile kaldim bebegim karnimda ölunce ciktim ordan.Sen yine çalışmışsın canim.. ben hiç çalışmadım..
Hamd olsun.. ❤❤ takıliyorum öyleIyim sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?