- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #36.561
yaa zaten oyle topuklu ayakkabi giyerlerya genelde cok tatli oluyolar beninkide mutfakcii ben yemek yapinva yurutece koyuyorum gidiyo cekmeceleri aciyo bardaklara tabaklara vuruyoAynen öyleler benim kız da öyle , bu aralar ayakkabılığa taktı kafayı ayakkabıları ayağına giyiyor evde geziyor
HaSizi yani okudum ben yarimsaat kayboldum dolmuş bura:)))
Çoktan uyudu canım.. inat etmezse 10dedin mı uyur .Senin kuzu uyudu mu canim?
Rabbim sanada tez vakitte naasip etsin cnm bnm
Bunlar safinaz gibiler ayol..Eki Görüntüle 2240110 biziz nasiliz♥
Öptüm çokÇoktan uyudu canım.. inat etmezse 10dedin mı uyur .
AmmiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnRabbim sanada tez vakitte naasip etsin cnm bnm
hele simdiki kizlara hic guven olmuyoo neyseki gorumcem olan biteni anlatiyo banaÖyle ya bazen diyom yeni yerini gelip kontröl edecem kimler var beni görsünler bi diye
Besteci olacak deseneyaa zaten oyle topuklu ayakkabi giyerlerya genelde cok tatli oluyolar beninkide mutfakcii ben yemek yapinva yurutece koyuyorum gidiyo cekmeceleri aciyo bardaklara tabaklara vuruyo
Demek sana casusluk yapıyorhele simdiki kizlara hic guven olmuyoo neyseki gorumcem olan biteni anlatiyo bana
hahah suan buralar karisikSizi yani okudum ben yarimsaat kayboldum dolmuş bura:)))
İyi geceler tatlı uykular güzel hamişKızlar ben yatayım, size keyifli sohbetler :))
aynen anlatiyolar herseyi hele kucuk kaynim var 18 yasinda esim cumartesileri arabayla fln gezer bide teyzesinin oglu var beraber takilirlar..Demek sana casusluk yapıyor
Ozumuz bolede bakma:))Bunlar safinaz gibiler ayol..
Hayirli geceler kuzm.Kızlar ben yatayım, size keyifli sohbetler :))
Balliz bal Hoşbuldum ball♥s
super on numarayiz tatlimm sende hosgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?