- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #36.661
Oyyyy kuzuma ya annesini yormuş ama tek sağlığı yerinde olsun da canım. İnşallah en kısa zamanda iyi olur , uyku düzeni de oturur .Allah razi olsun aminnn...Kuzu ki ne kuzu teyzesi,canimi cikardi uyuyana kadar,bir yasinda bi bebek oniki de uyur mu
Burda ne annaler gördük megim aglayanimi edenimi desem cildiranimi yanj duya duya ogreniyoz bizde kolay değil inşallah düzelir uyku problemi.Allah razi olsun aminnn...Kuzu ki ne kuzu teyzesi,canimi cikardi uyuyana kadar,bir yasinda bi bebek oniki de uyur mu
Tabiki birbirimizin duasina ihtiyacimiz var her zaman. İnsan nasil yasar,destegi olmadan. Birseylere sarilmadan,ben de suan umutluyum ona sarildim,iyi haberler alacam insaallah,icimi karartmak istemiyorum,iyi dusunmek istiyorum,sizin desteginiz de umut veriyo,Allah razi olsun...Anladim canım olsun bende hamile iken insan o duaya nekadar muhtac oluyor skinti giden bir gebelik olunca dogana kadar kkdan çok dua aldım belki birilerin kabul olur diye ohtiyac duyuyor insan işte kuzum insan biribirine dua ederse rabbim onuda görür zorluk zamanda .
Rabbim kimin duasını kabul edeceği belli olmazmış o yüzden bol bol dua isteyin diyor.Anladim canım olsun bende hamile iken insan o duaya nekadar muhtac oluyor skinti giden bir gebelik olunca dogana kadar kkdan çok dua aldım belki birilerin kabul olur diye ohtiyac duyuyor insan işte kuzum insan biribirine dua ederse rabbim onuda görür zorluk zamanda .
Yormaz mi canim ya,Allah size uyuyan ve yemek yiyen bebisler nasip etsin insaallah. Tabiki saglik basta geliyo,saglikli olsun da ben uykusuzluga alistim zaten,sadece zaman zaman gelen bi aglama istegi oluyo:)Oyyyy kuzuma ya annesini yormuş ama tek sağlığı yerinde olsun da canım. İnşallah en kısa zamanda iyi olur , uyku düzeni de oturur .
İnsaallah duzelir canim ne bileyim bir yil oldu duzelmedi,sanki hic duzelmeyecek gibi:) Aglayan annelere beni de yaz,aksam agliyodum bi ara nerdeyse,esim uyandi sesime diyoki gel yanima yatir,Allah Allah bak ben bunu niye dusunemedim,uyumuyo cocuk dört dönüyo, O da diyo ki buraya yatir tobe tobe...Burda ne annaler gördük megim aglayanimi edenimi desem cildiranimi yanj duya duya ogreniyoz bizde kolay değil inşallah düzelir uyku problemi.
Amin inşallahYormaz mi canim ya,Allah size uyuyan ve yemek yiyen bebisler nasip etsin insaallah. Tabiki saglik basta geliyo,saglikli olsun da ben uykusuzluga alistim zaten,sadece zaman zaman gelen bi aglama istegi oluyo:)
İnsaallah duzelir canim ne bileyim bir yil oldu duzelmedi,sanki hic duzelmeyecek gibi:) Aglayan annelere beni de yaz,aksam agliyodum bi ara nerdeyse,esim uyandi sesime diyoki gel yanima yatir,Allah Allah bak ben bunu niye dusunemedim,uyumuyo cocuk dört dönüyo, O da diyo ki buraya yatir tobe tobe...
Rabbim kimin duasını kabul edeceği belli olmazmış o yüzden bol bol dua isteyin diyor.Ki dua kaderi bile değiştirirmiş Dua edenlerimiz çok olsun .
Yormaz mi canim ya,Allah size uyuyan ve yemek yiyen bebisler nasip etsin insaallah. Tabiki saglik basta geliyo,saglikli olsun da ben uykusuzluga alistim zaten,sadece zaman zaman gelen bi aglama istegi oluyo:)
İnsaallah duzelir canim ne bileyim bir yil oldu duzelmedi,sanki hic duzelmeyecek gibi:) Aglayan annelere beni de yaz,aksam agliyodum bi ara nerdeyse,esim uyandi sesime diyoki gel yanima yatir,Allah Allah bak ben bunu niye dusunemedim,uyumuyo cocuk dört dönüyo, O da diyo ki buraya yatir tobe tobe...
Aminn canlarim benim.Amin inşallahAllah razı olsun. Kuzuya ben de dua edeceğim inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve seni sadece sevinçten ağlatır annesi .
Uykum kacti canisi,cocuk da ara ara uyaniyo,telefonun sarji da cok az kaldi,sen niye uyumadin tatlimCulhagibi uyudinmu kuzu.
Uyku gelmedi bugün kafamlda karisikliklarda bos ra hosseder gibi oldui toplamaya calisiyom.Uykum kacti canisi,cocuk da ara ara uyaniyo,telefonun sarji da cok az kaldi,sen niye uyumadin tatlim
Günaydınnnn♥Günaydınnnn❤
Günaydınnnn kuzum♥T Tatlianne20 Günaydın :)
@minik meleklerim sana simdiden yardimicniz olsun diyom insallah acimaz cok gecer hemen kuzular♥Kızlar günaydınnn n
Kızımın aşısı var birazdan aşıya gidicez 6 aylık aşısı inşallah çok ağlamaz
İnşallah canım@minik meleklerim sana simdiden yardimicniz olsun diyom insallah acimaz cok gecer hemen kuzular♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?