Allah razi olsun aminnn...Kuzu ki ne kuzu teyzesi,canimi cikardi uyuyana kadar,bir yasinda bi bebek oniki de uyur mu
Oyyyy kuzuma ya annesini yormuş ama tek sağlığı yerinde olsun da canım. İnşallah en kısa zamanda iyi olur , uyku düzeni de oturur .

Allah razi olsun aminnn...Kuzu ki ne kuzu teyzesi,canimi cikardi uyuyana kadar,bir yasinda bi bebek oniki de uyur mu
Burda ne annaler gördük megim aglayanimi edenimi desem cildiranimi yanj duya duya ogreniyoz bizde kolay değil inşallah düzelir uyku problemi.

Tabiki birbirimizin duasina ihtiyacimiz var her zaman. İnsan nasil yasar,destegi olmadan. Birseylere sarilmadan,ben de suan umutluyum ona sarildim,iyi haberler alacam insaallah,icimi karartmak istemiyorum,iyi dusunmek istiyorum,sizin desteginiz de umut veriyo,Allah razi olsun...

Rabbim kimin duasını kabul edeceği belli olmazmış o yüzden bol bol dua isteyin diyor. Ki dua kaderi bile değiştirirmiş Dua edenlerimiz çok olsun .

Oyyyy kuzuma ya annesini yormuş ama tek sağlığı yerinde olsun da canım. İnşallah en kısa zamanda iyi olur , uyku düzeni de oturur .
Yormaz mi canim ya,Allah size uyuyan ve yemek yiyen bebisler nasip etsin insaallah. Tabiki saglik basta geliyo,saglikli olsun da ben uykusuzluga alistim zaten,sadece zaman zaman gelen bi aglama istegi oluyo:)
Burda ne annaler gördük megim aglayanimi edenimi desem cildiranimi yanj duya duya ogreniyoz bizde kolay değil inşallah düzelir uyku problemi.
İnsaallah duzelir canim ne bileyim bir yil oldu duzelmedi,sanki hic duzelmeyecek gibi:) Aglayan annelere beni de yaz,aksam agliyodum bi ara nerdeyse,esim uyandi sesime diyoki gel yanima yatir,Allah Allah bak ben bunu niye dusunemedim,uyumuyo cocuk dört dönüyo, O da diyo ki buraya yatir tobe tobe...

Amin inşallah Allah razı olsun. Kuzuya ben de dua edeceğim inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve seni sadece sevinçten ağlatır annesi .

Rabbim kimin duasını kabul edeceği belli olmazmış o yüzden bol bol dua isteyin diyor. Ki dua kaderi bile değiştirirmiş Dua edenlerimiz çok olsun .

Amin inşallah Allah razı olsun. Kuzuya ben de dua edeceğim inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve seni sadece sevinçten ağlatır annesi .
Aminn canlarim benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…