- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.722
- 123
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #36.681
İnşAllah yaKızlar günaydınnn n
Kızımın aşısı var birazdan aşıya gidicez 6 aylık aşısı inşallah çok ağlamaz
Evet canım vericem zaten hemen,,, benim kızım normalde de huysuz bugün daha bi huysuz olur artıkİnşAllah ya
Eve gidince ateşi çıkar gibi olursa ateş düşürücü ver :)
Nasılsın napiyon bakim.İnşallah canım
Kıyamam ona ya op melegimi♥Evet canım vericem zaten hemen,,, benim kızım normalde de huysuz bugün daha bi huysuz olur artık
Valla koşturmaca canım ya ev işi yemek çocuklar akşam nasıl oluyor sabah nasıl oluyor anlamıyorumNasılsın napiyon bakim.
Hoşgeldin kuzum sen nasılsın neler yapıyorsun♥Silent Scream Günaydın :)
Tmm canım öpüyorumKıyamam ona ya op melegimi♥
Cocuk varsa zaten evde zaman anlamiyom kosturmadir kolay gelsin kuzim bugün daha cok bi kolaylik versin diyim.Valla koşturmaca canım ya ev işi yemek çocuklar akşam nasıl oluyor sabah nasıl oluyor anlamıyorum
Teyzesinden gelsin:))Tmm canım öpüyorum
Allah yardımcın olsun :)Evet canım vericem zaten hemen,,, benim kızım normalde de huysuz bugün daha bi huysuz olur artık
Aynen canım bugün daha çok ihtiyacım varrrrrCocuk varsa zaten evde zaman anlamiyom kosturmadir kolay gelsin kuzim bugün daha cok bi kolaylik versin diyim.
Sağol canımAllah yardımcın olsun :)
Bende sizler gibi çocuklar peşindeyim akşama kadar o şekilde takılıyoruzHoşgeldin kuzum sen nasılsın neler yapıyorsun♥
Gunaydinlar naber :)Silent Scream Günaydın :)
gunaydinnnn balimmGitme gitme terk etme , terk etme gitme
eminim cnm cunku esimle tartisdim buyuzden simdi ona gore davranyo esim bilyo kardesnin anlatcagniYalan olmadığına eminsin değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?