- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #36.701
dogru cnm onceden olsa anlatmazdi belki simdi aramiz cok iy bide abisiyle kusler oyuzden anltyoAnladim umarim doğrudur kuzum:)
İyidir:) bebeğimi uyutuyorumGunaydinlar naber :)
Bende kızımı uyutuyorum :)İyidir:) bebeğimi uyutuyorumsenden
Demiştim aynı hayatı yaşıyoruz diyeBende kızımı uyutuyorum :)
Bebisler kucuk mu ?Benim 10 yaşında oglum 14 aylık kızım var.
Oo maşAllah :) yok benimkiler küçük. Kızım 5 yaşındaBebisler kucuk mu ?Benim 10 yaşında oglum 14 aylık kızım var.
Allahim bağışlasın yavrularimizi ❤Oo maşAllah :) yok benimkiler küçük. Kızım 5 yaşında
Aminnn:) çok tatlılar yaAllahim bağışlasın yavrularimizi ❤
Güzel bir bilgi verdin valla ablam öyle kac tane hap icer banamısın demez yapalım ona bakalım inşallah iyi gelir ❤❤Şifa olsun canım. Regl sancısı nedir çok iyi bilirim lise zamanında duvar tırmalardım ki canım da tatlı değildir. Annem diyanet takvim yapraklarında okumuş defne çayı içine bal hergün yaptı bir kaç ay sonra daha sakindi çok sancım olunca dayardı nane kekik çayını inşallah size de iyi gelir
Cook konusuluyor ben okuyamıyorum hepsiniAyyya amma konuşmuşsunn hırs yaptım okudum hepsiniiiinasılsınız bakalımmmm güzel hatunlarr
Kaynatmışlar 4 lere kadarrr :)) bende iyiyim canım benim nasıl gidiyor bakalımCook konusuluyor ben okuyamıyorum hepsini
Iyiym canım sen nasılsın
slm cnm iydir bebisle ugrasyorum sen napiyonAyyya amma konuşmuşsunn hırs yaptım okudum hepsiniiiinasılsınız bakalımmmm güzel hatunlarr
Ne yapim bende namaz kılacam ablamın yanına gidecem sonra canım. Oy yerim bebişi Allah bağışlasınslm cnm iydir bebisle ugrasyorum sen napiyon
Gece kusları desene :)))Kaynatmışlar 4 lere kadarrr :)) bende iyiyim canım benim nasıl gidiyor bakalım
Allah kabul etsin canımNe yapim bende namaz kılacam ablamın yanına gidecem sonra canım. Oy yerim bebişi Allah bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?