- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.722
- 123
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
- 

- #36.841
Şimşek var ya ona tıkla birşeyler çıkıyor canım :) ama gezmeye korkuyorum kaybolurum diyeTrend konular yok bdv yok nerde bunlar bulamadım ya
Şimşek var ya ona tıkla birşeyler çıkıyor canım :) ama gezmeye korkuyorum kaybolurum diye
Şimşek var ya ona tıkla birşeyler çıkıyor canım :) ama gezmeye korkuyorum kaybolurum diye
Hahahah ilahiiiiŞimşek var ya ona tıkla birşeyler çıkıyor canım :) ama gezmeye korkuyorum kaybolurum diye
Kahkaha yı yapmayı bile beceremedim yaŞimşek var ya ona tıkla birşeyler çıkıyor canım :) ama gezmeye korkuyorum kaybolurum diye
Ya alışacaz yada siteyi kendimize uyduracaz habire ban lanacazKahkaha yı yapmayı bile beceremedim ya
meraba melegim napyonMerhabaaa balımmm
ben tv izleyemedim bgun hic benim yerimede izle canixBen Cem Yılmaz a takıldım canım yemekten beri izliyorum
solda 3 cizgi varya menu ora bas orda foruma gir hersey orda cnmTrend konular yok bdv yok nerde bunlar bulamadım ya
Sagol cnm :)solda 3 cizgi varya menu ora bas orda foruma gir hersey orda cnm
Benim ev işleri de bana bakkyor ama gözümde buyuyorlae hep erteliyorumm:))Tunaydin balım
Iyiyim canım ev isleri bana bakiyor sen napiyon kuzum♥
Ben adam evde yarim yamalak camasir bulasik ev topla yemek ole geçti kuzum suan islere bakiyom sadece kim yapcak:))
Tunaydin balim napiyin kuzum
Tunaydin beybi nasilsinasılsın.
Hoşgeldin kuzum bende sabah esimle yapmistim aciktim ama islerde var :)
Uzaniyom tv ama isleer varrrrr.
Is guc bekliyor kuzum sen napiyon balim.
Benide is guc bekliyor ama kalksam bi:)
renkden daha cok sayfaları bulmak sıkıntı oluyor benim için :)))günaydın dün hiç giremedim foruma güncellemeden dolayı alışamadım bir türli pembe daha güzeldi yaa :)
renkden daha cok sayfaları bulmak sıkıntı oluyor benim için :)))
neyseki telefonumda kayıtlı direk o sayfalar acılıyor :)))))
biraz daha düzenleme gelir sanırım böyle bırakmazlar :)))aynen srekli konusulan konular felan yerleri değişmiş ben pc giriyorum ama zorlandım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?