- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.415
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #37.201
Yetisdim kuzum yetisdimmm
aynen yapar vala.Valla gider yazdırır görürsün hiç öyle deme olurmu olur
Nerelerdesin sen bakımYetisdim kuzum yetisdimmm
Canim ben vitaminsizim yazisdigimizi bile hatirlamiyorumbende uyuttum simdi kalkamda bi cay koyamm
igdir guzeliyimde istanbulda oturuyorum buraninda guzeli sayilirim hehesenin bebisde kizdi dimi kac aylikdi unutum hep ya baya once konusmusduk cunku
Hoşgeldin
Yemegi daha yeni yaptim benNerelerdesin sen bakım
Kııız özledim seniiiiii napıyon bakem gel yamacımaKizlarrrrr
Saol kuzum masilsiniz napionz bakemhosgeldin bebek
Vay dakik hatunum benim naptın bakalımYemegi daha yeni yaptim bentamda vaktinde esim 15 dakikaya eve gelicek
İyi diyelim iyi olalım kuzum sen nasılsınHosbuldum bitanem nasilsin
Dolma yaptim kisir bide yanina tursu koycam bu kadarVay dakik hatunum benim naptın bakalım
Bende özledim kiz napim ev is güç kaynanam bugun hastaydi onla ugrasiyom bende hasta gibiyim nane limon ictim biraz. Oyle kuzum sen nerelerdesin napiosnKııız özledim seniiiiii napıyon bakem gel yamacıma
Uyuyor canım bi ben ayaktayım herkez uyuyoraynen yapar vala.
senin cimcime uyuyomu
mecbur iste butün cizgifilmleri ezberledim simdidenSen anlat karadenizi yaoh en güzelini yapiyon valla ☺☺
Cok sukur canim napim kaynanamla ugrastim biraz bende hasta gibiyim idare ediyozİyi diyelim iyi olalım kuzum sen nasılsın
Wuuuu tamam kisiri bana ayır verme enişteyeDolma yaptim kisir bide yanina tursu koycam bu kadar
Kısırmııııııııı bende geliyorummmDolma yaptim kisir bide yanina tursu koycam bu kadar
Oy kaç yaşındamecbur iste butün cizgifilmleri ezberledim simdiden
Vallah kisirida benim canim cektigi icin yaptim hahahahaWuuuu tamam kisiri bana ayır verme enişteyetek dolma yesin o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?