- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.415
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #37.221
Ayneeeen kisiiirrr bol nar eksiliiKısırmııııııııı bende geliyorummm
Vay cadı kaynana naptı kiCok sukur canim napim kaynanamla ugrastim biraz bende hasta gibiyim idare ediyoz
benimki uyududa uyandi simdi tekrar uyutyorumUyuyor canım bi ben ayaktayım herkez uyuyor
Komsi 4 ay sonra elinden yerim artikinVallah kisirida benim canim cektigi icin yaptim hahahahageeeeeel anam geeeel komsiiii
Geçmiş olsun bebeğim kıyamam dinlen.bende aynı ev çocuk ugrasıyorum arada buraya bi göz atıyorum öyle valla vakit geçiyor.Bende özledim kiz napim ev is güç kaynanam bugun hastaydi onla ugrasiyom bende hasta gibiyim nane limon ictim biraz. Oyle kuzum sen nerelerdesin napiosn
Kiz tansiyonu düşmüştu dedi tansiyonum cikti olctum anam biraz dusmus gorsen cok nazli gorumcem geldi hastaneye gotrdu iyi suan nazliiii cokkk hemdeVay cadı kaynana naptı ki
haha hemde burda yazismisdik ask olsun ne cabuk unutun beniiCanim ben vitaminsizim yazisdigimizi bile hatirlamiyorum13 aylik teyzesii :)) seninki kac aylik?
Allah bagislasinn ... ya kusura bakma bizim kizlar zirt birt isim degistiriyor kafam iyiiiiice karisdihaha hemde burda yazismisdik ask olsun ne cabuk unutun benii9 olcak insallah
dedikodu falan iste kuzum ortaya karisikSaol kuzum masilsiniz napionz bakem
Aaa verseydin kızına goturseydiKiz tansiyonu düşmüştu dedi tansiyonum cikti olctum anam biraz dusmus gorsen cok nazli gorumcem geldi hastaneye gotrdu iyi suan nazliiii cokkk hemde
Benimkide arada ne biliyorsun erkek olmadıklarını dıyo birde benim çorbada kazenin yorumu görünce biraz kıllandı ama cabuk geçti Allahtan ,arada bana resim gösterir su sunumda iyi bak böylede yap dıyo ne dediği belirsizbenimki uyududa uyandi simdi tekrar uyutyorum esimde az once giti yatmaya bu aralar telle cok ugrasyom diye sinirlendi biraz saydirdi giti uyuz
saol cnm seninkinide..Allah bagislasinn ... ya kusura bakma bizim kizlar zirt birt isim degistiriyor kafam iyiiiiice karisdi
Gece gece valla ne iyi gider bayılırım vallaAyneeeen kisiiirrr bol nar eksilii
kiz benimkide durdu durdu tam ona öküz dedim onu gordu ondan beri kil yoksa cok takilmazdi telle ugrasmamaBenimkide arada ne biliyorsun erkek olmadıklarını dıyo birde benim çorbada kazenin yorumu görünce biraz kıllandı ama cabuk geçti Allahtan ,arada bana resim gösterir su sunumda iyi bak böylede yap dıyo ne dediği belirsiz
Ayyyy kafa zehiiiiir hahahahahahasaol cnm seninkinide..
olsun kiz nolcak zaten cok kisi var insan unutabiliyo normal hatta dizilere ara verilmisdi 3 hafta cukur izlemeyi ozledim diyodun belki ordan çakarsin
Ne güzel olur aslinda :)))Gece gece valla ne iyi gider bayılırım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?