- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #37.161
Aynen hemen hadsizlesiyorlar ... coguuuKimseye hakettiğinden fazla değer vermicen
Böcüküm hangine gi hatlar karısıyo valla unuttuğum olabilir kuzum hangisi bebeğim
dettttt küstümBöcüküm hangine gi hatlar karısıyo valla unuttuğum olabilir kuzum hangisi bebeğim
Kız dur bulmaya calısıyom hani msjın gııdettttt küstüm
Sağol kuzumYanındayız pusatları alır gelirim sen bi seslen yeter
ara dur simdiiKız dur bulmaya calısıyom hani msjın gıı
Hah buldum ben buna yazmamısmıyımya. Valla yazdım sanıyordum kuzum beğenmişimde bak. Lakabımı valla havalı bence bi oğlum olursa isim olarak düşünebilirimbikere bastan izlemiyince tadi olmuyoki
kiz pusat dedinde aklima esim geldi onunda lakabi pusat
hihhHah buldum ben buna yazmamısmıyımya. Valla yazdım sanıyordum kuzum beğenmişimde bak. Lakabımı valla havalı bence bi oğlum olursa isim olarak düşünebilirim
Her daimSağol kuzum
daha yeni daldi memede. simdi ayagima alicam, miniğin uyudumu Kuzum
Allah kolaylik versindaha yeni daldi memede. simdi ayagima alicam
pusat emojiside ne olaki benim evde orjinali var cünku emojisidemi varmisHer daimşuraya bir pusat emojiside koymaları lazım bildirmek lazım idareye
Öyledir canım öyle en çok kim için kendini paralarsan en çok ona yaranamazsınAynen öyle. Oda farkında cevremizde kim varsa herkes farkında benim ona olan sabrimin anlayisimin alttan alisimin ama işte böyle oluyo
Iyiyim cok sükürrrrrrAmin cnm sen nasilsin almanca guzeli
Aynen öyle oldu valla :) iyiyim ne olsun aöfte okuyordum ya mezun olmaya çalışıyorum hala aynı terane yani iş arıyorum bir yandan sen ne yapıyorsun nasılsın bakalımNasilsin napiosun :) coktan yazismadik :)
Pusat emoji neHer daimşuraya bir pusat emojiside koymaları lazım bildirmek lazım idareye
Iyiyim canim cok sükür ... sen ögrencimisin? Kiyamammmm :))Aynen öyle oldu valla :) iyiyim ne olsun aöfte okuyordum ya mezun olmaya çalışıyorum hala aynı terane yani iş arıyorum bir yandan sen ne yapıyorsun nasılsın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?