- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #37.321
Mesajını şimdi aldım aleyküm selam hatun nasılsın bakim.Herkese benden Selammm hatunlarr
Allah kabul etsin yarin bi yasin rabbim izin ederse okurum hepimize kuzum♥Etmezmiyim kuzum ederim ananeme de gidicem yarın mezarlığa annemin babamın yanına
Cok sukur kuzum olmedik surunuyoruz isteMesajını şimdi aldım aleyküm selam hatun nasılsın bakim.
Herkese benden Selammm hatunlarr
Oy yerim seni benAllah kabul etsin yarin bi yasin rabbim izin ederse okurum hepimize kuzum♥
Bende bakim da bugün regelin bitiş gunu 3 gibi dus alip bişiler yiyip noyet etcem namaz kilip yatariz sonra:))Cok sukur kuzum olmedik surunuyoruz iste
Imsak kacta oluyor acaba ya bakayim bi.
Bende oruc tutmak istiyorum insallah.
Kuzum bu hasreti bilen anlar birbirini♥Oy yerim seni ben ❤ tatlı annem benim ya
Aynen meleğim benim rabbim büyükKuzum bu hasreti bilen anlar birbirini♥
Gecen sene ramazanlikta lohusaydim tutamadim hic.Bende bakim da bugün regelin bitiş gunu 3 gibi dus alip bişiler yiyip noyet etcem namaz kilip yatariz sonra:))
Hayirlisi demekden başka çare yok gülüm.Aynen meleğim benim rabbim büyük
Yok ya allah yardım eder melegim inşallah:)Gecen sene ramazanlikta lohusaydim tutamadim hic.
Insallah zor gelmez
Ondan hic suphem yok kuzumYok ya allah yardım eder melegim inşallah:)
Şimdi den kabul etsin kuzum ozamanOndan hic suphem yok kuzum
Sükurler olsun.
Aminn kuzum ecmain olsun insallahhh ♡♡Şimdi den kabul etsin kuzum ozaman
Çocuklar Nasil lar bakim.Aminn kuzum ecmain olsun insallahhh ♡♡
Valla gittim çikoya daldım biraz homini gırtlak uyku kaçtı ,şarjı taktım tele amma velakin ayakta yazıyom yok yok yatcam olmucakk böyle az konusun amayaa valla deli etmeyin beniii okuyamıyıoomBlue_Peri yahu senin yatacagin yok deli kiz gel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?