- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #37.361
Hoşgeldin kuzum yemekden kaynatoyoz balummmNe kaynatıyorsunuz bakayım?
enerji tukenmez bizde kuzum hayırlı geceler canim hosgeldin.İyi geceler hanımlar hala ayaktasınız maşallah :)
Bak say say sonra çeksin canim ahahha aksana illa aldirttip resim atacam sana ahahhaa.İsotlu Acılııııı ,ekşiliiii amaaan gece gece miğdemi bozmayayım sus tıp cıssssss
Hoşgeldin nurum♥Geldim tatlislar
Şunun şurasında kahvaltıya ne kaldı uyanınca yersinizHoşgeldin kuzum yemekden kaynatoyoz balummm
enerji tukenmez bizde kuzum hayırlı geceler canim hosgeldin.
Resim atabilsem bende atcamda atılmıyor ya benim şeydeee malum yerde nevo abla attı resimlerimi falan sağolsun .yoksa sana görsel şölen yapar atardım acı tatlı karısıkBak say say sonra çeksin canim ahahha aksana illa aldirttip resim atacam sana ahahhaa.
Ahha gece sahura kuzum ben artik bi Çökelek vardi zeytin falan yerim :)))Şunun şurasında kahvaltıya ne kaldı uyanınca yersiniz
Belki yarin isterim niyetliyim diye ahahha.Resim atabilsem bende atcamda atılmıyor ya benim şeydeee malum yerde nevo abla attı resimlerimi falan sağolsun .yoksa sana görsel şölen yapar atardım acı tatlı karısık
Allah kabul etsin kuzum iste tabi afiyet olsunBelki yarin isterim niyetliyim diye ahahha.
Amin Sağol cunlemizin kuzum bakalım kacta okumcal imsak dusa alcam 3 gibiAllah kabul etsin kuzum iste tabi afiyet olsun
Hayırlı geceler balim♥Neyse ben yaıyorum canlar iyi geceler öpüldünüz
Valla hiç bilmiyorum bende , hastayımya aksi denk geldi yasin falan okurdum .Amin Sağol cunlemizin kuzum bakalım kacta okumcal imsak dusa alcam 3 gibi
Hoş buldum canımHoşgeldin kuzum yemekden kaynatoyoz balummm
enerji tukenmez bizde kuzum hayırlı geceler canim hosgeldin.
Bende şimdi dustan çıktım oturdum bem adam uyursa ben bi sag bi sol donene kadar daliyor uykuya tutmayinca burada buluyom kendimi:))))Hoş buldum canımben eşim nöbetteyse bu saatlere kalıyorum yoksa şuan pireler dans ediyordu
Olsun gönüller bir olsun duanu eksik etme yeter.Valla hiç bilmiyorum bende , hastayımya aksi denk geldi yasin falan okurdum .
cuk diye oturdu güzel aynen ne yiycen gi ben acukuyom yavas yavas.
Benimki de öyle bide ben uykuyu çok severim o pek sevmez arada zorla götürüyorum yatağa onsuz uyuyamam daBende şimdi dustan çıktım oturdum bem adam uyursa ben bi sag bi sol donene kadar daliyor uykuya tutmayinca burada buluyom kendimi:))))
Ay hiç sorma bende çok acıktım yav hemde tost yapardım ama ekmek 1tane var hepsini yerimde aklima gelmedi kandil unuttum 3 al derdim bitane aksam bitti artik yarım yiyip sabah adama birakirim yarim:))Tost yapicam kuzum ..
Cok aciktim valla bende aksam az yemistim
Ahahha ben gidince biraz kestiriyom almis oluyom o sirada gecede gelmiyor bole :)))Benimki de öyle bide ben uykuyu çok severim o pek sevmez arada zorla götürüyorum yatağa onsuz uyuyamam da
Uykum yok diyor söyleniyor yatağa girene kadar bi bakıyorum benden önce gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?