- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #37.681
Geldim geldim arkimm
nerelerdesin sen bakimmGeldim geldim arkimm
Adam uyudu anca geldim balcum napiyon bakimm.nerelerdesin sen bakimm
Uyumak yokkkk.Datlu rüyalar bal kaymaklarım
Şarjım azaldı gelen bedava net azaldıUyumak yokkkk.
Maşallah bu kadar kişiyi nasıl ekledin gııhayalimsinnn M Maviguverciin Eva I ihtimaller Perisi Reyyan__ gulse14 Oeksuez Esseteacher T Temmuz07 sivastrabzon -Adel- balbocuuu D U R U bulca @kahvesevmemben ByNkoaLa EternaaLLove B Brunello Cicinelli Finrod Felagund Minik Duduklu Tencere melankolimm @Misss_laviniaaa C Cennet Annesi civnilay kkaderim Senden Gelen L Lilaseverr Blue_Peri Zipzip- __Cicili Bicili -Adel- BirTutamMutluluk20 basbelasiyim M Mertmom cayimin sekeri Culhagibi Delikelebek22 Dil-i bitab efisn Ehlimuhabbet E Eren61 M Maridraw Erva Yaren Eses07 ilginc Kiz immzaben Kara-Elmas Kmsl Hnd Kozlenmis patates minnakhatun01 mahperi hatun @kopyrihanna Lunapark Kedisi Mavidenizz01 Memleketsevdalisi Miyav_su terelelli34 Elif huhuuu
Giremedim bu ara canim cok.iyi sayilirim.sen nasilsin?
Hoşgeldin canısı cıkcam bi cıkamadımIyi geceler hanımlar
napim oyle takilcama balim sende nevar neyokAdam uyudu anca geldim balcum napiyon bakimm.
Selamin aleykümmmhayalimsinnn M Maviguverciin Eva I ihtimaller Perisi Reyyan__ gulse14 Oeksuez Esseteacher T Temmuz07 sivastrabzon -Adel- balbocuuu D U R U bulca @kahvesevmemben ByNkoaLa EternaaLLove B Brunello Cicinelli Finrod Felagund Minik Duduklu Tencere melankolimm @Misss_laviniaaa C Cennet Annesi civnilay kkaderim Senden Gelen L Lilaseverr Blue_Peri Zipzip- __Cicili Bicili -Adel- BirTutamMutluluk20 basbelasiyim M Mertmom cayimin sekeri Culhagibi Delikelebek22 Dil-i bitab efisn Ehlimuhabbet E Eren61 M Maridraw Erva Yaren Eses07 ilginc Kiz immzaben Kara-Elmas Kmsl Hnd Kozlenmis patates minnakhatun01 mahperi hatun @kopyrihanna Lunapark Kedisi Mavidenizz01 Memleketsevdalisi Miyav_su terelelli34 Elif huhuuu
Oyun bitince geldi yanasti uzatiyon dedi sanki taniyom ediyom bende hoslanmadim deidm ne ole yaslar lac nerden muhatap oluyor dedim hadi oncekilerde oyuna adapte ne bu dedim sanki adam tavlamaya gelmiş dedim tartistik eski mevzular acilimca kendi girdi guven yok da sole bole de bende ne alaka dedim oyna ama sen muhatap olma dedim baya bisolerde oldu agoz tartışma olarak kustu yatti uzatiyon diye halbuki kapatti konuyu ama eski bir kinulardan acilimca onlara döndükŞarjım azaldı gelen bedava net azaldı.naptun kocayı Kuzum ya valla sinir oldum
Gel iki sohbetin belini korak ben sinirli kuzzum adama konuyu gormussundir duvarimda.napim oyle takilcama balim sende nevar neyok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?