- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #37.701
Niye cikiyon ki canımHoşgeldin canısı cıkcam bi cıkamadım
kocisle mevzumu varOyun bitince geldi yanasti uzatiyon dedi sanki taniyom ediyom bende hoslanmadim deidm ne ole yaslar lac nerden muhatap oluyor dedim hadi oncekilerde oyuna adapte ne bu dedim sanki adam tavlamaya gelmiş dedim tartistik eski mevzular acilimca kendi girdi guven yok da sole bole de bende ne alaka dedim oyna ama sen muhatap olma dedim baya bisolerde oldu agoz tartışma olarak kustu yatti uzatiyon diye halbuki kapatti konuyu ama eski bir kinulardan acilimca onlara döndük
vala gormedim bi bakamGel iki sohbetin belini korak ben sinirli kuzzum adama konuyu gormussundir duvarimda.
AsSelam bayanlar
Hayırlı geceler ıyim ben hamdolsun sizHayırlı geceler olsun kızlar nasılsınız
Kuzum napiyon.Selamin aleykümmm
Hayırlı geceler balim hosgeldin kuzum.Hayırlı geceler olsun kızlar nasılsınız
Sukur kuzum seni sormali neler yapiyon.Nasılsınız
Allahımyaaa gece gece bi bilmem ne ......... nelere sebep oluyor. Nasıl gğven olsun da bide belli yanı kadın belli ediyor kendini .boşver kuzum gizliden takip et sakin ol onun küsecegi bi durum yok üste çıkmaya çalışmasın. Sen moralini bozmaOyun bitince geldi yanasti uzatiyon dedi sanki taniyom ediyom bende hoslanmadim deidm ne ole yaslar lac nerden muhatap oluyor dedim hadi oncekilerde oyuna adapte ne bu dedim sanki adam tavlamaya gelmiş dedim tartistik eski mevzular acilimca kendi girdi guven yok da sole bole de bende ne alaka dedim oyna ama sen muhatap olma dedim baya bisolerde oldu agoz tartışma olarak kustu yatti uzatiyon diye halbuki kapatti konuyu ama eski bir kinulardan acilimca onlara döndük
Çok şükür canım kocayı yatırdım iki muhabbet edeyim rahatça dedimHayırlı geceler ıyim ben hamdolsun siz
Hayırlı geceler balim hosgeldin kuzum.
Sukur kuzum seni sormali neler yapiyon.
Bende uyudu adam kaldım tekÇok şükür canım kocayı yatırdım iki muhabbet edeyim rahatça dedim
Kuzum netim azaldı şarjım azaldı ,Niye cikiyon ki canım
Kuzu cukur baktim ve hala etkisindeyimKuzum napiyon.
Hoş buldum tatlışım ama senin canın niye sıkıldı bu kadar bunların tel düşkünlüğü beni öldürecekHayırlı geceler balim hosgeldin kuzum.
Sukur kuzum seni sormali neler yapiyon.
Oov üst üste gelmiş hepsiKuzum netim azaldı şarjım azaldı ,
Aynen.kocisle mevzumu var
Bugün herkez yatırmış kocalarıÇok şükür canım kocayı yatırdım iki muhabbet edeyim rahatça dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?