• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oyun bitince geldi yanasti uzatiyon dedi sanki taniyom ediyom bende hoslanmadim deidm ne ole yaslar lac nerden muhatap oluyor dedim hadi oncekilerde oyuna adapte ne bu dedim sanki adam tavlamaya gelmiş dedim tartistik eski mevzular acilimca kendi girdi guven yok da sole bole de bende ne alaka dedim oyna ama sen muhatap olma dedim baya bisolerde oldu agoz tartışma olarak kustu yatti uzatiyon diye halbuki kapatti konuyu ama eski bir kinulardan acilimca onlara döndük
kocisle mevzumu var

Oyun bitince geldi yanasti uzatiyon dedi sanki taniyom ediyom bende hoslanmadim deidm ne ole yaslar lac nerden muhatap oluyor dedim hadi oncekilerde oyuna adapte ne bu dedim sanki adam tavlamaya gelmiş dedim tartistik eski mevzular acilimca kendi girdi guven yok da sole bole de bende ne alaka dedim oyna ama sen muhatap olma dedim baya bisolerde oldu agoz tartışma olarak kustu yatti uzatiyon diye halbuki kapatti konuyu ama eski bir kinulardan acilimca onlara döndük
Allahımyaaa gece gece bi bilmem ne ......... nelere sebep oluyor. Nasıl gğven olsun da bide belli yanı kadın belli ediyor kendini .boşver kuzum gizliden takip et sakin ol onun küsecegi bi durum yok üste çıkmaya çalışmasın. Sen moralini bozma

T Tatlianne20 okudum cnm ya benim es yuklemeye calisdida tel hafizadi dolu oldugundan yukleyemedi zaten diyo ne isin olur isten vakitmi bulup oynarim sanki. hele bi yuklese kiyameti koparrim valla o oyunda ne olaylar donuyo gözünü korkutmumda dikatli ol takipte kal😉

Back
X