- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #37.741
Tişikkirler sizede öneririm dikkatli olmak kaydı ileEline sağlık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tişikkirler sizede öneririm dikkatli olmak kaydı ileEline sağlık![]()
Hayirli geceler canim@hayalimsinnn @Maviguverciin @Madammor @ihtimaller Perisi @Reyyan__ @gulse14 @Oeksuez @Esseteacher @Temmuz07 @sivastrabzon-Adel-
balbocuuu @Bayan Papatya @bulca @kahvesevmemben @RosSsS
EternaaLLove @Brunello Cicinelli @Finr @minik meleklerim @melankolimm @Misss_laviniaaa @Cennet Annesi @nly92 @kkaderim @Senden Gelen @Lilaseverr
Blue_Peri @Zipzip- @__zuzu
-Adel- @azerinnn @basbelasiyim @Boncukhanim @cayimin sekeri @Culhagibi @Delikelebek22
Dil-i bitab @efisn @ehlimuhabbet @Eren61 @ertugrulunhalimesi @Erva Yaren @Eses07 @ilginc Kiz @immzaben @Kara-Elmas @Kmsl Hnd @Kozlenmis patates @minnakhatun01 @mahperi hatun @kopyrihanna @Lunaparkedisii @Mavidenizz01 @Memleketsevdalisi @Miyav_su @terelelli34 @Elif huhuuu
Sizinki zormus Allah yardım etsinBizimki gardiyan zaten dikilince eve iş getirme diyorumbide vardiyalı kuzum hep evde
![]()
He var bak ama nerde hangi çekmecede bulup önce onu şarj etmek lazım lakinTaşınır sarj aleti kullan☺
Tatlı annem selammmm erken kaça bilirim geberiyorum@hayalimsinnn @Maviguverciin @Madammor @ihtimaller Perisi @Reyyan__ @gulse14 @Oeksuez @Esseteacher @Temmuz07 @sivastrabzon-Adel-
balbocuuu @Bayan Papatya @bulca @kahvesevmemben @RosSsS
EternaaLLove @Brunello Cicinelli @Finr @minik meleklerim @melankolimm @Misss_laviniaaa @Cennet Annesi @nly92 @kkaderim @Senden Gelen @Lilaseverr
Blue_Peri @Zipzip- @__zuzu
-Adel- @azerinnn @basbelasiyim @Boncukhanim @cayimin sekeri @Culhagibi @Delikelebek22
Dil-i bitab @efisn @ehlimuhabbet @Eren61 @ertugrulunhalimesi @Erva Yaren @Eses07 @ilginc Kiz @immzaben @Kara-Elmas @Kmsl Hnd @Kozlenmis patates @minnakhatun01 @mahperi hatun @kopyrihanna @Lunaparkedisii @Mavidenizz01 @Memleketsevdalisi @Miyav_su @terelelli34 @Elif huhuuu
bulasik flan ya yikiyamadim kaldi ole simdide bebis geri uyandi onu uyutcam ses olur diye sabah yikarim artikNe işi gi bu saatte
İhtiyaç dahilinde denenecektir canım hiç merak etmeTişikkirler sizede öneririm dikkatli olmak kaydı ile![]()
Aklinda olsun o zaman canimcimHe var bak ama nerde hangi çekmecede bulup önce onu şarj etmek lazım lakin![]()
sen zaten hep kacaksinkiTatlı annem selammmm erken kaça bilirim geberiyorum![]()
Sporda mahfoldum kuzu hamlamisim onun üçün yoksa kacmam bensen zaten hep kacaksinki![]()
Sağol canım, tel oynamayı geçtim ev işine de karışıyorSizinki zormus Allah yardım etsin![]()
Iki özlem gidercektik yawTatlı annem selammmm erken kaça bilirim geberiyorum![]()
Giciklar:))))Sağol canım, tel oynamayı geçtim ev işine de karışıyor![]()
Bu kadar tesadüf olamazSağol canım, tel oynamayı geçtim ev işine de karışıyor![]()
Teşekkür ederim ponçikiiim akıl akıldan üstündürAklinda olsun o zaman canimcim![]()
Nasılsın kuzum benim.Hayirli geceler canim![]()
Giderelim kuzum tek gözümle giderelim aaaa olmas mi dedik uyuya kalırsam diye şeeettimIki özlem gidercektik yaw