- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #37.721
Aman uyusunlar kız kendi tel oyun oynar ben elime alınca benimle ilgilenmiyorsunlar başlar iki laf yazana kadar yarım saat sürüyorBende uyudu adam kaldım tek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman uyusunlar kız kendi tel oyun oynar ben elime alınca benimle ilgilenmiyorsunlar başlar iki laf yazana kadar yarım saat sürüyorBende uyudu adam kaldım tek![]()
Aha ayni benimkiAman uyusunlar kız kendi tel oyun oynar ben elime alınca benimle ilgilenmiyorsunlar başlar iki laf yazana kadar yarım saat sürüyor![]()
En mikemmel koca uyuyan kocaBugün herkez yatırmış kocaları![]()
aynen bebisde uyudu simdi is zamani puffBugün herkez yatırmış kocaları![]()
Hemde nasıl sorma gidim gidim kullanıyom ayın 19 unda yenilenecek tarifem iyi idare ettimOov üst üste gelmiş hepsi![]()
KessinlikleeeeeEn mikemmel koca uyuyan koca![]()
Enisteden kaçır netiHemde nasıl sorma gidim gidim kullanıyom ayın 19 unda yenilenecek tarifem iyi idare ettim
Ne işi gi bu saatteaynen bebisde uyudu simdi is zamani puff
Bide meraklı ne konuşuyorsun onlarla diyorAha ayni benimki![]()
Kız sorma aman görmesin duymasında onunkinide ben epey azalttımEnisteden kaçır neti![]()

Hepsi ayni bunların valla ya bende çok cekiyom zar kaliyo ki tlf elime alayim yada biri arasin mesaj atsın hemen dedektif gibi başımdaBide meraklı ne konuşuyorsun onlarla diyorçatlatıyor resmen
O zaman çaktırma hiç yenilenmeyi bekleKız sorma aman görmesin duymasında onunkinide ben epey azalttım![]()
Kendi sınava hazırlanıyor karışmam ders çalışır hersey önüne gelir tel de oyun oynar ses etmem dizi izler ses etmem ben tel elime alınca beni sevmiyor musun diyor tel bırak elimi tut diyor ya şaka gibiKessinlikleeeee![]()
Eline sağlıkKız sorma aman görmesin duymasında onunkinide ben epey azalttım![]()
Şarj dayansa dahada sömürecemde şarj dayanmıyoooooO zaman çaktırma hiç yenilenmeyi bekle![]()
Taşınır sarj aleti kullanŞarj dayansa sahada sömürecemde şarj dayanmıyooooo![]()
Bizimki gardiyan zaten dikilince eve iş getirme diyorumHepsi ayni bunların valla ya bende çok cekiyom zar kaliyo ki tlf elime alayim yada biri arasin mesaj atsın hemen dedektif gibi başımda![]()