• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bide meraklı ne konuşuyorsun onlarla diyor 🤣 çatlatıyor resmen
Hepsi ayni bunların valla ya bende çok cekiyom zar kaliyo ki tlf elime alayim yada biri arasin mesaj atsın hemen dedektif gibi başımda 🤣😂
 
Gönlümü aldi zatende oan eski Konu girdi guven yok şöle bole biraz trip atarken bende tamm oyna biso demiyom ama muhatap olma dedim ne insanlar oynuyor 2 aya yakin oynuyor hep arkadaş yada karışık oynar ses kapatır busefer arkadasi vardi bitanede bayan girdi 4 grup dan oluduyor oyun rasgere bende cay mısır yiyom baktim kadin selam ee bizimkilerde selam oyun içerik konusuyor eyvallah nese yilisik konuşmaları var benimki gozlerime bakiyor ama yiyom gözleri ne bu diye sinra yaslar diyor arkadaslari soyluyor bizimkide 30 diyor bende sinir oldum nerdensiniz ben almanya savasirken kurtarin beni sole bole silceksin dedim oan sustu sonra aldi gonlumu ama eski seylerden tartistik.
 
Back
X