- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #37.921
gonderyom yakalaGönder bana işim yok zaten :)))
Aksama tatlı yapacam sadece
Evet birde 7 ay yattım sorunlu bir hamilelik geçirdim rahmimde kısalma vardı oğlumda aşağıda kalmıştı genelde sebze ve protein ağırlıklı beslendim oğlum Şuan 10 aylık
Amin canımCook gecmis olsun neyseki oglunu kucagına almıssın sağlıklı büyüt inşallah canım
Evet canımayy allah bağışlasın bütün zorlukların sonunda tatlış mı tatlış bir boncuk gelmiş
Tamam bekliyorum :))gonderyom yakala
hadi bakalim kolay gelsin simdiden merakla bekliyorum
Evet canım
himm yoksa disardami yapican sunumuu :)))Tamam bekliyorum :))
Saol canım ama sunum yarın :)))
Yarın bu saatlerde inşallah hava güzel olur :))
Bacım benim öğle ile sabah karışık bilmiyonmu yeni kahvaltı yepcam beeenÖhle oldu ögleeee kizzz
Benim sorunum bambaşka çok farklı aslında psikolojik destek almam gerekiyor
9 yıllık evliyim canım evet ilk ve son çocuğum yaşım 36 bu arada Adımınne kadarlık evlisin ilk çocuk mu :)
5 yıllık eVliyim canım ilk çocuk.senne kadarlık evlisin ilk çocuk mu :)
Çok zor canımın içiiçindeki seni güzelleştir pozitifleştir sıkıntıları ko kenara al pozitifleri yanına :) genede rahatlamazmısın
İçim miyavsu diyorsun yani
Yook canım hava cok kapalı güzel cıkmaz diye günesi bekliyorum :))))himm yoksa disardami yapican sunumuu :)))
Bende daha yapmadım tosbiki uyuttum şimdi ablamı bekliyorum o gelirse yapacağız inşallahBacım benim öğle ile sabah karışık bilmiyonmu yeni kahvaltı yepcam beeen
Günaydın canımGünaydın hanımlar
Nicklere takılırsak benimde 10 yasında olmam lazım
Evetİçim miyavsu diyorsun yani
oyle olsun bkalim:)) burdada cok kapali bgunYook canım hava cok kapalı güzel cıkmaz diye günesi bekliyorum :))))
Amaaan anca yaaa böyle daha iyi oo ablada var negüzel bende gelimmi kızımlan beraberBende daha yapmadım tosbiki uyuttum şimdi ablamı bekliyorum o gelirse yapacağız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?