ben taze gelin çocuk yok kuzum allah nasip ederse deniyorummm :) dua edin banaa :) 1 de dış gebelik oldu yaş 24 :)
Ayy taze geliiin oy oy bi sevesim geldi . Benimde oldu dış gebelik canım merak etme Rabbim sana vr isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Rabbimin gönlü bol yeterli duayı umudu elden dilden ,kalpten bırakmayalım.benimde pko vardı bi 7 ay kadar olmamıştı simdi çok şükür 3 yaşına gircek kızım var.duamdasınız canım

Amin böyle asil bir isimden sonra bitli sokak kızı birde resmimi değiştirdim kimse tanıyamadı herkesin aklında bu resim ve nick kalmış
Bende degiştrmek istiyorum da seninki gibisini bulamam . Böyle kalsın canım değiştirme yeni tanıştık kafamı karıştırma benim zaten çok kişiyle konuşunca bazen kafa çorba oluyor

ay ne kadar güzel ümit dolu bir hikaye mutlulukla sonuçlanmışşş allah mutluluğunuzu ve sağlığınızı daim etsin valla taze gelinden kahveler o zaman

Kolay gelsin nasıl bu sene bir canlılık var mı hoş 2000 yılları bilmezsin sen o zamanlar çok daha süperdi turizm canlıydı

valla herkes internetçi intenette şu kdar bu kadar ikna edene kdar göbeğim çatlıyor. bencede o zamalar daha güzeldir keşke o zamanlarda çalışsaydım böyle giderse acenta kalmaz iş olaakları düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…