- 16 Şubat 2009
- 34.885
- 123.241
- 1.123
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #37.941
Yok bazı üyeler şaşırmıştı hatta profil resimdeki kız gibi kızıl sanıyorlardı aslında simsiyah saçlarım varNicklere takılırsak benimde 10 yasında olmam lazım
Bende 30 yasındayım :))))
Yagmur gösteriyor bugün bilseydim hafta sonu yapardım ama evde değildimoyle olsun bkalim:)) burdada cok kapali bgun
Önceki neydi.Evetbir ara değiştirdim buradan tanıyanlar eskisine dön diye şikayet etti 10 yıldır miyav_su olduk buralarda
Gel canım ablamında 1,5 yaşında kızı var iyi olurAmaaan anca yaaa böyle daha iyi oo ablada var negüzel bende gelimmi kızımlan beraber
Nickler ve avatarlar yanıltıcı olabilir :))))Yok bazı üyeler şaşırmıştı hatta profil resimdeki kız gibi kızıl sanıyorlardı aslında simsiyah saçlarım var
Hep miyav_su sonra bir gün değiştirdim bitli sokak kızı yaptımÖnceki neydi.
istanbulmu cnm burdada yagmurlun
Yagmur gösteriyor bugün bilseydim hafta sonu yapardım ama evde değildim
5 yıllık eVliyim canım ilk çocuk.sen
Yaşın çok küçük allah yuvanızı ağzınızın tadını bozmasın olur tekrardan canım stres yapmamemnun oldumm :) hayat sana güzellikler getirsin içini ferahlatsın ben 7 aylık evliyim şuan çocuğum olmuyor 1 dış gebelik var yaşım 24 :))))))
Ankaradayım canımistanbulmu cnm burdada yagmurlu
Allah iyiliğinii versin emi seni bitli seniiii çok marjinalHep miyav_su sonra bir gün değiştirdim bitli sokak kızı yaptımmillet krize girdi sonra eskisine döndüm
Denizli’de aynı dün çok güzeldi güneşliAnkaradayım canım
sanada gunaydinn balli kaymagim benim
Amin böyle asil bir isimden sonra bitli sokak kızı birde resmimi değiştirdim kimse tanıyamadı herkesin aklında bu resim ve nick kalmışAllah iyiliğinii versin emi seni bitli seniiii çok marjinal
Yaşın çok küçük allah yuvanızı ağzınızın tadını bozmasın olur tekrardan canım stres yapma
Amin inşallah:) yaş küçük birikmişlikler yaşanmışlıklar çokevlilik denen zanat bu süreçte çok şey öğretiyor insana eşimle ailesiyle ailemle çok mutluyum şükür.. herkesde böyle olsun inşallah :)
kkde cogu kisi hep ankara cikiyor bi toplansaniz varya oooAnkaradayım canım
Ben Denizlikkde cogu kisi hep ankara cikiyor bi toplansaniz varya ooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?