- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #38.521
tik tik tik kimse varmi ?
napiyon bakim kuzucum iy oldun dimiBebis bendeee burdayim
İyiyimm sen nasılsın fıstıkımmmnasilsin bebekim
napiyon bakim kuzucum iy oldun dimi
iyim şekerim nolsun takilyom ole sen napiyonİyiyimm sen nasılsın fıstıkımmm
olmaz cnm ya o klomenden oldu kesinIyiym canim daha iyiyim arada gudiyom bakiyom yok normale döndü insallah bi daha oyle olmaz
Insaallah oyledir lavaboda gitmeye korktum artikolmaz cnm ya o klomenden oldu kesin
gercekten insan korkuyo benimde hamileligimin son haftasinda 2 3 gun kanamali gecdi cok korkmusdum öyle dogum oldu insan cok korkuyo biseymi oldu diye.Insaallah oyledir lavaboda gitmeye korktum artik
hosgeldin cnmNapıyonuz kızçeler ben geldim neti çektim benimkinin teldenama yinede az durcam
Hoşbuldum böcüküm burası pek sessizleşmişhosgeldin cnm
aynen kuzu bi ben varimmHoşbuldum böcüküm burası pek sessizleşmiş
Aynn canim birde dusukten sonra cok korkar oldum ayni seyi yasicam diyegercekten insan korkuyo benimde hamileligimin son haftasinda 2 3 gun kanamali gecdi cok korkmusdum öyle dogum oldu insan cok korkuyo biseymi oldu diye.
Sen hep ol böcükümaynen kuzu bi ben varimm
Rabbim bidaha yasatmasin cnm bi doktora gitde.Aynn canim birde dusukten sonra cok korkar oldum ayni seyi yasicam diye
pembikim goofafter dirkenn çözemedimdeKizlarrrrr GoodAfter herkese
Iyi geceler diyecektimde ingilizceyi katlettim sanirimpembikim googafter dirkenn çözemedimde
10 dkdir arstiriyorum "sonra iyi" cikiyor anlami Allah Allah diyorum..Iyi geceler diyecektimde ingilizceyi katlettim sanirim
O da guzel yaklasmişim en azindan :KK7010 dkdir arstiriyorum "sonra iyi" cikiyor anlami Allah Allah diyorum..
sonuna noon eklemen lazimdi herall
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?