- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #38.541
ahaha gece gece güldurdün Allahda seni güldursun cnmO da guzel yaklasmişim en azindan :KK70
ayy benim dedigimde yanlismis ozman tunaydin oluyomus ingilizce good evening mis biz ingilizce konusmayalim en iysi türkcemiz mis gibiO da guzel yaklasmişim en azindan :KK70
Aminn guzumahaha gece gece güldurdün Allahda seni güldursun cnm
Hoşgeldin kuzum naptin ne ettin nurumGeldim kuzumm
Galiba yapti inşallah musait zamanda gelir biz nobetdeyiz zatin senlen:))uyumuslardir hepsi.Finrod Felagund hic gelmiyo dogummu yapti acaba
vala ben kaciyom kuzum cok gec geldin herkesi cagiryon onlarda şuan pireler uçuşuyo bosuna cagirmaGaliba yapti inşallah musait zamanda gelir biz nobetdeyiz zatin senlen:))
Aman ayni isler güçler gece temizlik askım tuttu temizlik yaptım biraz ...Hoşgeldin kuzum naptin ne ettin nurum
Bende sen uyudun sandımvala ben kaciyom kuzum cok gec geldin herkesi cagiryon onlarda şuan pireler uçuşuyo bosuna cagirma
Sen bırak benı yalniz bugün yine tel kapandı zor actim yine başında Hatim okudum resmen:))vala ben kaciyom kuzum cok gec geldin herkesi cagiryon onlarda şuan pireler uçuşuyo bosuna cagirma
Bemde topladim hep geceden kuzum bizdeki azim maşallah hamaratizAman ayni isler güçler gece temizlik askım tuttu temizlik yaptım biraz ...
Yağmurlu günler geçiriyoruz ..
gidicemde bi gidemiyom minnos yarim saatir uyudu bende şuna bakam bide şuna diye diye kaldim burdaBende sen uyudun sandım
MaşâAllah diyelim..Bemde topladim hep geceden kuzum bizdeki azim maşallah hamaratiz
Oyy!! Severim onu ben .. uykusunda büyüsün minişgidicemde bi gidemiyom minnos yarim saatir uyudu bende şuna bakam bide şuna diye diye kaldim burda
ahaha nedir senin bu telden cektiginnSen bırak benı yalniz bugün yine tel kapandı zor actim yine başında Hatim okudum resmen:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?