- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #39.001
Dimi yaezzcuk kalmis qii bisicik kalmamiski
Bende yapcam bakalım nezamanBoncuğumuzu iliştirelim hemenbende Pazar günü yapacam kısmetse
Yok kız benim kocam foto bile çektirmezsendemi yarismaya katildinnn
tiktokta bitane salak cocuk var kimin şeyisi buuuuuuu diye diye herseyi yedi gördunuzmu bilmiyomda buda onun gibi ne bulsa yiyoOnu yeme bari ya öp kokla
hee yap kuzum dün konusdugumuz gibi ama bilyonmu cok basit ya inan cok kolay ve cok guzel bi tatli oldu citir citirYok kız benim kocam foto bile çektirmezben senin tarifini yapacam misafirlere
Yarışmaya mı yapacanBende yapcam bakalım nezaman
Bu topicte ben zayıflarım da siz nolacaksiniz merak ettimhee yap kuzum dün konusdugumuz gibi ama bilyonmu cok basit ya inan cok kolay ve cok guzel bi tatli oldu citir citirofff canim cektiii
Ay yok görmedim ben onutiktokta bitane salak cocuk var kimin şeyisi buuuuuuu diye diye herseyi yedi gördunuzmu bilmiyomda buda onun gibi ne bulsa yiyo
ona neden uymuyonki cnmDimi yaaslında diyetisyenin tam listesinde 10 günde 3 kilo vermiştim ona mı dönsem bu böyle Ağustos a kadar gidecek yoksa
Evet canısıYarışmaya mı yapacan
İyi geceler kuzumNeyse ballar böcükler kıymalı pideler ben yatıyorum ,kocaman öpüyorumiyi geceler
mal bi cocuk ya her b.ku yiyoAy yok görmedim ben onu
İyi geceler kuzumAllah rahatlık versin
bu gidisle benim sonumda ora bacimBu topicte ben zayıflarım da siz nolacaksiniz merak ettim
iy uykular balsekerim benim rüyanda bizi gör hadi iy uykularNeyse ballar böcükler kıymalı pideler ben yatıyorum ,kocaman öpüyorumiyi geceler
Ağır geliyor bebiş ya sabah öğle akşam saatlerinde yenecek, çorba yok, ekmek light ekmek olacak, sabah kahvaltı öncesi karışım akşam yatmadan 1 lt karışık bitki çayı. Evde düzenli durmayınca oturtamıyorsun. Ama 6.takima katıldım diyet gruplarından kızlarla daha kolay oluyorona neden uymuyonki cnm
Sizde beni görüniy uykular balsekerim benim rüyanda bizi gör hadi iy uykular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?