- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #39.041
Ya bende çok acıkıyorum 3. haftada başlıyor bende mide kazinmalari zaten 7. haftaya kadar alacağımı alıyordumben hamieyken oleydim dk basi mekik dösüyodum sabaha kadar yatak ve wc arasinda
gercekten insan dayanamiyor yurüyüs flan yap bari az mekik cek meselaYa bende çok acıkıyorum 3. haftada başlıyor bende mide kazinmalari zaten 7. haftaya kadar alacağımı alıyordum
Bizim kız garipseyince gitmiyor çığlık atıyor babayı görmeyeli 6 ay olduhimm nieki ya
Aleykum selam anlat dinleriz derdini.Selamlar sohbet değil de dert anlatabiliyor muyuz
kuzum unutmusum bosanmislarmiydiBizim kız garipseyince gitmiyor çığlık atıyor babayı görmeyeli 6 ay olduzaten iki saat görüşecekler o da hiç olacak sanki
Nasıl mekik cekeyim kuzum zor yapıyoruz zatengercekten insan dayanamiyor yurüyüs flan yap bari az mekik cek mesela
Dinleriz elimizden geldiğince çare de söylerizSelamlar sohbet değil de dert anlatabiliyor muyuz
ip atliycaktin onu yap bariNasıl mekik cekeyim kuzum zor yapıyoruz zaten
Daha sonuçlanmadı kuzum ya çekişmeli olunca hemen bitmiyormuş bir iki yılı bulur diyor avukatkuzum unutmusum bosanmislarmiydi
Yarın sauna eşofman alıp başlıyorum ip atlamaya buharlaşana kadar atlayacamip atliycaktin onu yap bari
anladim cnm oda zor ya cocuk varken bosanmak off herkesin bi derdi sorunu var..Daha sonuçlanmadı kuzum ya çekişmeli olunca hemen bitmiyormuş bir iki yılı bulur diyor avukat
ahaha hadi hayirlisi olsun desene binadakiler kulagini cok cinlatcakYarın sauna eşofman alıp başlıyorum ip atlamaya buharlaşana kadar atlayacam
Öyle canım ya Allah yine dermansız dert vermesin böyle de büyüyecekanladim cnm oda zor ya cocuk varken bosanmak off herkesin bi derdi sorunu var..
Sor umrumda mı değilllll yaza taşınıyorumahaha hadi hayirlisi olsun desene binadakiler kulagini cok cinlatcak
Amin kuzum AminÖyle canım ya Allah yine dermansız dert vermesin böyle de büyüyecek
hadi tasincanmiSor umrumda mı değilllll yaza taşınıyorumalttaki zaten kızına baksın alarm mübarek
Evet kuzum ev sahibi taşınacak yerimize. Kız bi uyanıyor apartman ayakta o nasıl seshadi tasincanminasi alarm kizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?