- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #39.021
Bol başarılar diliyorum kuzumEvet canısı
Dime öyle ya az tutun boğazları yaz geliyorbu gidisle benim sonumda ora bacim
Kime hayırlı oluyorHayırlı olsun canım
1 lt caymi yuh. zormus ya takimda hem eglenceli olur guzeldir bosver devam et oraAğır geliyor bebiş ya sabah öğle akşam saatlerinde yenecek, çorba yok, ekmek light ekmek olacak, sabah kahvaltı öncesi karışım akşam yatmadan 1 lt karışık bitki çayı. Evde düzenli durmayınca oturtamıyorsun. Ama 6.takima katıldım diyet gruplarından kızlarla daha kolay oluyor
mide ye ye buyumus simdi doymuyo sürekli istiyoDime öyle ya az tutun boğazları yaz geliyor
Aynen bide sabah verdiği karışımdan sonra kahvaltı yapamıyorsun o kadar tutuyor seni. Takıma da bugün yanlış bilgi verdim zaten1 lt caymi yuh. zormus ya takimda hem eglenceli olur guzeldir bosver devam et ora
Yaaaa yanlış yere yazdım ki beeennnKime hayırlı oluyor
Su iç çok güzel bastırıyormide ye ye buyumus simdi doymuyo sürekli istiyo
Bende üç sayfa yazı okudum kim ne almış diyeYaaaa yanlış yere yazdım ki beeennn
ne dedinkiAynen bide sabah verdiği karışımdan sonra kahvaltı yapamıyorsun o kadar tutuyor seni. Takıma da bugün yanlış bilgi verdim zaten
kiz Allah seniBende üç sayfa yazı okudum kim ne almış diye
sorada wcde uyurum artikSu iç çok güzel bastırıyorbi fokurdatıyor ama geçiyor
Önceki kilom 71.2 ydi bugün 70.4 benim yiğen tepemde dolaşınca eski kiloya 77.2 yenisine 70.4 yazdım tabi cadının yüzünden düzeltene kadar kızlar nasıl yaptın emin misin diye yazmış oldune dedinki
O kısım apayrı yasorada wcde uyurum artik
hahaha 7 kilo nasi ne cabuk verdin dediler tabiÖnceki kilom 71.2 ydi bugün 70.4 benim yiğen tepemde dolaşınca eski kiloya 77.2 yenisine 70.4 yazdım tabi cadının yüzünden düzeltene kadar kızlar nasıl yaptın emin misin diye yazmış oldu
ben hamieyken oleydim dk basi mekik dösüyodum sabaha kadar yatak ve wc arasindaO kısım apayrı yafilm izlemez oldum
Ben ondayim yarın babası görmeye gelecek onun stresi var kuzumhahaha 7 kilo nasi ne cabuk verdin dediler tabihala sendemi cimcime
himm nieki yaBen ondayim yarın babası görmeye gelecek onun stresi var kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?