- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #39.341
Merhaba kuzum hosgeldin♥
T Tatlianne20 nirdesiiiinnnn senn birazdan gelip bugun sabahlicaz demee bak ya simdi gel yada gelme ben gitcem birazdan
Yok yok bisi demiycem bende suc :))))))
Hep ben uyurken kaynatiyorsunuzBlue_Peri balbocuuu @kahvesevmemben @RosSsS @EternaaLLove @Brunello Cicinelli @Finr @minik meleklerim @melankolimm @Misss_laviniaaa @Cennet Annesi @nly92 @kkaderim @Senden Gelen @Lilaseverr @Nurida @Rakika @Titann @Mucizemm1234 @gurtmingotam @Ada duru @AnneAslan hizuran @Sweetmama @philly @deynepnaz @sedanur91 @Safistd @TamBirRabia @Sonsuzaskkk @Sumeyye-F @terelelli34 @tuzsuz_ruh @ulkum34 @Zeytintanem @Finr @minik meleklerim @hayalimsinnn @Maviguverciin @adel8893 balbocuuu @Bayan Papatya @bulca @kahvesevmemben @RosSsS kizceler
Amin kuzum. Rabbim herkeze nasip etsin. Anneler kulbü yazıo zatençok şükür allahım yokluğunu yaşatmasın uzun sağlıklı bir ömür versin annesiyle babasıylaa
o zaman sen durumunu direkt anne olarak değiştir kuzu
Ay hadi hayırlısı canım Rabbim gönlünden geçeni hayırlısı ile nasip etsin inşallah :)
Hep ben uyurken kaynatiyorsunuz
Günaydınnnnn ❤❤❤günaydın tatlı kızıçeler hafta sonu naptınız bakayım :) herkesi dinliyorum :)Blue_Peri T Tatlianne20 balbocuuu U Ufukta_bebek @kahvesevmemben
Valla ben alışverişe gittim canım gezindik sevdiceğimlee öyle geçtiGünaydınnnnn ❤❤❤
Her zamanki gibi uyumuşumtoplamda 7 sene evleneli 4 bcuk sene oldu orda enisdem vardi bekarken enisdemle arkadasdik biz yani ablam ben enisdem bide enisdemin bi arkisi vardi 4umuz arkadasdik oyuzden esimde biliyo bunu ondan kiskaniyi dengesiz iste amannn
Uyumuşum kuzumU Ufukta_bebek kuzu uyudunmu
Günaydın balımgünaydın tatlı kızıçeler hafta sonu naptınız bakayım :) herkesi dinliyorum :)Blue_Peri T Tatlianne20 balbocuuu U Ufukta_bebek @kahvesevmemben
Huy edindi iyiceT Tatlianne20 kizzzzzz gecenin yarısında biziii etiketliyorsunnnn kayboluyorsun sonraaaa nerdesin yaaa
gunaydin minik kalbini yedigim❤günaydın tatlı kızıçeler hafta sonu naptınız bakayım :) herkesi dinliyorum :)Blue_Peri T Tatlianne20 balbocuuu U Ufukta_bebek @kahvesevmemben
gunaydin minik kalbini yedigim❤
Uyumuşum kuzumgünaydın
Günaydın balım
Günaydınnnnn ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?