- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #39.561
Hemşeriiiim ne tarftasın konyanın bende konyadayımKonyada oturuyoruz eşim denizlili ben aksarayliyim
SelcukludayimHemşeriiiim ne tarftasın konyanın bende konyadayım
Oradan gectim bugün ,karkentteyim bendeSelcukludayimdedeman taraflarında
Oradan gectim bugün ,karkentteyim bende
Nevoş ablayla yazısıyom gııı ,tatlıyı Atacam
Canim temizlige girdim. Yorgundum. Dun 9.30 ta uyumusumBlue_Peri @balbocuuu @kahvesevmemben @RosSsS @EternaaLLove @Brunello Cicinelli @Finr @minik meleklerim melankolimm @Misss_laviniaaa @Cennet Annesi @nly92 @kkaderim @Senden Gelen @Lilaseverr @Nurida @Rakika @Titann @Mucizemm1234 @gurtmingotam @Ada duru @AnneAslan @hizuran @Sweetmama @philly @deynepnaz @sedanur91 @Safistd @TamBirRabia @Sonsuzaskkk @Sumeyye-F @terelelli34 @tuzsuz_ruh @ulkum34 @Zeytintanem @Finr @minik meleklerim @hayalimsinnn @Maviguverciin -Adel- @balbocuuu @Bayan Papatya @bulca @kahvesevmemben @RosSsS kizceler
Vuuuuu tatlıyı atacaksın demekk nasıl olduuuNevoş ablayla yazısıyom gııı ,tatlıyı Atacamsen napan ne eden
Oooo kimlerr gelmiş kimlerrrr iyi akşamlarrrrHayırlı akşamlar
Ellerine sağlık kuzum yaz temizliği yaptin ohh.Canim temizlige girdim. Yorgundum. Dun 9.30 ta uyumusum
Napiyonuz asklarom bu sefer yalnız birakmiycam siziiiiOooo kimlerr gelmiş kimlerrrr iyi akşamlarrrr
Aminnnn canımm benim aminn Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah benim ablam 21 senedir uğraşıyor ama olmadı nasip kısmet her şeyin hayırlısı
Aynen.bahar temizligi yaza kadar karismam.halilara koltuklara insallah.Ellerine sağlık kuzum yaz temizliği yaptin ohh.
Yaaaaa ben nerdeyimmmmgünaydın tatlı kızıçeler hafta sonu naptınız bakayım :) herkesi dinliyorum :)Blue_Peri T Tatlianne20 @balbocuuu @Ufukta_bebek @kahvesevmemben
Bende yoğundum kuzum temizlik misafir derken ayni kuzum.T Tatlianne20 canim sen nasilsin. Durumlar nasil
Tatlım nasılsınnnnBende yoğundum kuzum temizlik misafir derken ayni kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?