Ayy ne oldu ki böyle ya çok geçmiş olsun bırak şimdi işi gücü düşünmeyi dinlen sen kendine bakk. Ne yapim bende yemek yicem şimdi fırında balık yaptım:)
canim bebis icin igne vuruluyorum sersem ediyo beni allahimmm bu cabalarimizi boşa getirmesin guzel haberlerle gelmek nasip etsin

selam canim hos geldin bende rumeysa 24 yasindayim 6senelik evliyim bende de. cocuk yok bi dusugum oldu simdi yine uğraşıyorum vuruldugum igne ler bu yuzden tekrardan hosgeldin

Hosbuldum canım Allah yardımcın olsun. Sen gönlünü ferah tut, Rabbim sana hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah ❤

amin kuzum rabbim isteyen herkese nasip etsin sen dusunmuyormusun
Bir kaç ay denedik olmadı, eşim de bu süreçte korktu, elif emin değilim yapmasak mı dedi. Ben de sen hazır olunca yine deneyelim dedim. Böylece bebiş hikayemiz başlamadan bitti

canim bebis icin igne vuruluyorum sersem ediyo beni allahimmm bu cabalarimizi boşa getirmesin guzel haberlerle gelmek nasip etsin
Aminnnn canımm benim aminn Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah benim ablam 21 senedir uğraşıyor ama olmadı nasip kısmet her şeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…