- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.395
- 208
- 30
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #39.541
canim bebis icin igne vuruluyorum sersem ediyo beni allahimmm bu cabalarimizi boşa getirmesin guzel haberlerle gelmek nasip etsinAyy ne oldu ki böyle ya çok geçmiş olsun bırak şimdi işi gücü düşünmeyi dinlen sen kendine bakk. Ne yapim bende yemek yicem şimdi fırında balık yaptım:)
selam canim hos geldin bende rumeysa 24 yasindayim 6senelik evliyim bende de. cocuk yok bi dusugum oldu simdi yine uğraşıyorum vuruldugum igne ler bu yuzden tekrardan hosgeldin
Amin inşallahcanim bebis icin igne vuruluyorum sersem ediyo beni allahimmm bu cabalarimizi boşa getirmesin guzel haberlerle gelmek nasip etsin
ahh canim yaaa gecmis olsungrip oldum kuzum ya
Test yaptık da bugün olumsuz sonuç aldık biraz canım skknYemek yicem bende şimdi hayırdır sanki tadın yok gibi canım
amin kuzum rabbim isteyen herkese nasip etsin sen dusunmuyormusunHosbuldum canım Allah yardımcın olsun. Sen gönlünü ferah tut, Rabbim sana hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah ❤
uzulme canim bardir bi hayır sabirrrrrTest yaptık da bugün olumsuz sonuç aldık biraz canım skkn
Öyle vardır bi hayır canım sen naptınuzulme canim bardir bi hayır sabirrrrr
ignr vuruluyom canim sersemlik ayni devam dun cok kötü oldum lavabo beni brn lavaboyu birakamadimÖyle vardır bi hayır canım sen naptın
Bir kaç ay denedik olmadı, eşim de bu süreçte korktu, elif emin değilim yapmasak mı dedi. Ben de sen hazır olunca yine deneyelim dedim. Böylece bebiş hikayemiz başlamadan bittiamin kuzum rabbim isteyen herkese nasip etsin sen dusunmuyormusun
rabbim hayirlisininasip etsin nerelisin nerde oturuyon ben ordulu esim bitlis istanbuldanimBir kaç ay denedik olmadı, eşim de bu süreçte korktu, elif emin değilim yapmasak mı dedi. Ben de sen hazır olunca yine deneyelim dedim. Böylece bebiş hikayemiz başlamadan bitti
Ne iğnesi canimignr vuruluyom canim sersemlik ayni devam dun cok kötü oldum lavabo beni brn lavaboyu birakamadim
Konyada oturuyoruz eşim denizlili ben aksarayliyimrabbim hayirlisininasip etsin nerelisin nerde oturuyon ben ordulu esim bitlis istanbuldanim
Aminnnn canımm benim aminn Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah benim ablam 21 senedir uğraşıyor ama olmadı nasip kısmet her şeyin hayırlısıcanim bebis icin igne vuruluyorum sersem ediyo beni allahimmm bu cabalarimizi boşa getirmesin guzel haberlerle gelmek nasip etsin
Anladım canımm vardır bir hayrı moralini yüksek tutTest yaptık da bugün olumsuz sonuç aldık biraz canım skkn
Iyiyim şuan cnimAnladım canımm vardır bir hayrı moralini yüksek tut
İyi ol hepIyiyim şuan cnim
Hep beraberİyi ol hep❤
İyiyiz yuvarlanıp gidiyoruzoooo kaynana gelin toplantıları :) nasıl geçiyor aranız iyimi :)
Yok daha ekleniyor tarifler kuzucummmBendeee burnumda tutyorsunuz kuzim oylar kullanildimi tatlilarda göremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?