Maneviyatım kuvvetlidir çok şükür beş vakit namazımı kılıyorum elimden geldiğince dikkat ediyorum ama nasıl yani nuru azalmış gibi geldi açarmısın biraz
Sevindim ben de namazlarıma dikkat ediyorum :) açayım hemen

Biz ibadet ettikçe vücudumuzda nur artıyor. Nur ışık demektir aslında, biz sinirlendikçe üzüldükçe korkdukça da nar artıyor. Nâr da ateş demektir. Sinirli birine ateş saçıyor diyoruz mesela. Nâr artıp nuru bastırdıkça iç sıkıntısı oluyor. Ruhumuz sıkıntıya giriyor. Bunun tek tedavisi de nurumuzu artırmak. Nur olması niyetiyle diye onun için okuyabilirsin. Nuru artıkça zaten ibadetler onu çekecek inşallah.

Kavga edince ben susar onun icin okumaya başlarım. Zamanla o yumuşar. Ben yumuşadığını hissedince gider sarılır öperim boylece barışırız. O pek yaklaşmaz ben yaklaşırım ama olsun. Yuvayı dişi kuş yapar. Benim eşim böylelikle namaza başladı. Gelip beni çağırıyor poncik poncik

Küsmeee kızzz ❤ kaynamış mesajın arada heralde bende görmedim valla şükürler olsun canım sen nasılsın bakalım
napim canim valla beterim halsizim igne vuruluyorum 4gundur halsiz yapio mideyi hic soylemiyirum anam ayni gebelik gibi pert etti benine is ne bisey yapamiyorum halsiz halsiz uzaniyirum doktorda yat dinlen dedi ayyy hayirlisi artik sen neler yapiosub

napim canim valla beterim halsizim igne vuruluyorum 4gundur halsiz yapio mideyi hic soylemiyirum anam ayni gebelik gibi pert etti benine is ne bisey yapamiyorum halsiz halsiz uzaniyirum doktorda yat dinlen dedi ayyy hayirlisi artik sen neler yapiosub
Merhaba ben de yeni sayılırım uzun zamandır buralarda yoktum. Arkadaşlarla tanışıyordum. Basta çekindim yazamadım ama sen küstüm diyince haya ettiğimi anladim. Ismim elif 22 yaşındayım 2.5 senelik evliyim çocuğum yok :) böyle işte hosgeldin.

Ayy ne oldu ki böyle ya çok geçmiş olsun bırak şimdi işi gücü düşünmeyi dinlen sen kendine bakk. Ne yapim bende yemek yicem şimdi fırında balık yaptım:)

selam canim hos geldin bende rumeysa 24 yasindayim 6senelik evliyim bende de. cocuk yok bi dusugum oldu simdi yine uğraşıyorum vuruldugum igne ler bu yuzden tekrardan hosgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…