Napim canım Günlerim evde parkta geçiyor pek değişik birşey yok şu sıralar, perşembe yada cuma anneme gidecek gibiyim ,sende nevar neyok .
E çocuk olunca böyle oluyo. Bendr aynı evle uğraş hastaneye gidip geliyoz benimde böyle geciyo vala öyle bunaldım sıkıldım ki

E çocuk olunca böyle oluyo. Bendr aynı evle uğraş hastaneye gidip geliyoz benimde böyle geciyo vala öyle bunaldım sıkıldım ki
Sorma valla bende monotonlaşmaya başladı bana herşey ,annemlere gidersen kafam dağılıyor biraz bari

Napim eşim uyudu ben öyle kaldım uykumu bekliyorm gelsin diye
Ben de öyleyim çok zor uyuyorum ama uyumak zorundayım günün en değerli uyku zamanı 11 ile 3 arası. Zaten 1 olmus bari 2 saat o güzel zamandan faydalanayım

Ben de öyleyim çok zor uyuyorum ama uyumak zorundayım günün en değerli uyku zamanı 11 ile 3 arası. Zaten 1 olmus bari 2 saat o güzel zamandan faydalanayım
Öyle valla sabah il dışına dr gidecez zaten ben uyumadm

Ne için gidiyorsun kuzum
Çocuk için gidiyoz canım tedavi görüyorum. Benim adet düzensizliğim var bu yüzden yumurtalar fazla büyüyüp catlamiyo. Geçen ay gitik ilaç verdi kullanıp haftaya gttm çatlatma iğnesi vurdu. Ama maalesef olmadı. Hasta olursan gel. Bende oldum gidecem işte canım

Anladım canım Inşallah gönlünüze göre olur. Güzelce dinlen o zaman yarın hastanede yorgun düşme.

Birazdan göçerim senin bebiş varmi bu arada
Hayır benim eşim istemiyor bir ara denedik yapmayı, 2 ay kadar kısa bir süre uzun da degildi, ama olmayınca korktu. Artık kendinde bir sorun olduğunu mu zannediyor bilmiyorum. Hazir hissetmiyorum diyor. Ben de okulum bitsin diye seslenmiyorum. Şimdi biraz borcumuz da var belki ona stresleniyordur. Çok şey düşündüm inan bu konuda. Bilmiyorum yani. Herkes de soruyor çevreden. Istemiyoruz diyorum sanki ben istemiyormusum gibi beni ikna etmeye çalışıyorlar ses etmiyorum napayım

Olsun canım vardır bi hayır bi hikmet herşey gönlüne göre olsun inşallah❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…