- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #39.961
E çocuk olunca böyle oluyo. Bendr aynı evle uğraş hastaneye gidip geliyoz benimde böyle geciyo vala öyle bunaldım sıkıldım kiNapim canım Günlerim evde parkta geçiyor pek değişik birşey yok şu sıralar, perşembe yada cuma anneme gidecek gibiyim ,sende nevar neyok .
Sorma valla bende monotonlaşmaya başladı bana herşey ,annemlere gidersen kafam dağılıyor biraz bariE çocuk olunca böyle oluyo. Bendr aynı evle uğraş hastaneye gidip geliyoz benimde böyle geciyo vala öyle bunaldım sıkıldım ki
Dağılır elbet anneye gidiyon ❤Sorma valla bende monotonlaşmaya başladı bana herşey ,annemlere gidersen kafam dağılıyor biraz bari
Buralardayim kuzum eşim gelmişti de onunla biraz sohbet ettim o uyudu ben de geldim
Iyi yapmisinBuralardayim kuzum eşim gelmişti de onunla biraz sohbet ettim o uyudu ben de geldim
Sen ne yaptınIyi yapmisin
Napim eşim uyudu ben öyle kaldım uykumu bekliyorm gelsin diyeSen ne yaptın
Ben de öyleyim çok zor uyuyorumNapim eşim uyudu ben öyle kaldım uykumu bekliyorm gelsin diye
Öyle valla sabah il dışına dr gidecez zatenBen de öyleyim çok zor uyuyorumama uyumak zorundayım günün en değerli uyku zamanı 11 ile 3 arası. Zaten 1 olmus bari 2 saat o güzel zamandan faydalanayım
Hayırdır gezmeye miÖyle valla sabah il dışına dr gidecez zatenben uyumadm
Yok canım ya doktora gidiyozHayırdır gezmeye mi
Ne için gidiyorsun kuzumYok canım ya doktora gidiyoz
Çocuk için gidiyoz canım tedavi görüyorum. Benim adet düzensizliğim var bu yüzden yumurtalar fazla büyüyüp catlamiyo. Geçen ay gitik ilaç verdi kullanıp haftaya gttm çatlatma iğnesi vurdu. Ama maalesef olmadı. Hasta olursan gel. Bende oldum gidecem işte canımNe için gidiyorsun kuzum
Çocuk için gidiyoz canım tedavi görüyorum. Benim adet düzensizliğim var bu yüzden yumurtalar fazla büyüyüp catlamiyo. Geçen ay gitik ilaç verdi kullanıp haftaya gttm çatlatma iğnesi vurdu. Ama maalesef olmadı. Hasta olursan gel. Bende oldum gidecem işte canım
Birazdan göçerimAnladım canım Inşallah gönlünüze göre olur. Güzelce dinlen o zaman yarın hastanede yorgun düşme.❤
HayırBirazdan göçerimsenin bebiş varmi bu arada
Olsun canım vardır bi hayır bi hikmet herşey gönlüne göre olsun inşallah❤Hayırbenim eşim istemiyor bir ara denedik yapmayı, 2 ay kadar kısa bir süre uzun da degildi, ama olmayınca korktu. Artık kendinde bir sorun olduğunu mu zannediyor bilmiyorum. Hazir hissetmiyorum diyor. Ben de okulum bitsin diye seslenmiyorum. Şimdi biraz borcumuz da var belki ona stresleniyordur. Çok şey düşündüm inan bu konuda. Bilmiyorum yani. Herkes de soruyor çevreden. Istemiyoruz diyorum sanki ben istemiyormusum gibi beni ikna etmeye çalışıyorlar ses etmiyorum napayım
Amin canım ❤ inşallah önce Sen arkandan da benOlsun canım vardır bi hayır bi hikmet herşey gönlüne göre olsun inşallah❤
Inşallah canim ❤Amin canım ❤ inşallah önce Sen arkandan da ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?