- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.561
- 208
- 32
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #39.941
Bu harika ya çok güldümişteyken falan bakar çok güzel olur. Emin ol iş arkadaşları da bakar ay Allahım ben ne olacam bu kıskançlıkla kayinbabami kıskandım geçenlerde mobilyaci kadindan kaynanama anlatiyorum kaynanam gülüyor
Ben bir kadın gördüm kadın en az 45 yaşındaydı o zaman ben 19 kürtaj oldum hastanede yanımdaki yatakta sancı çekiyordu her ziyaretçisi geldiğinde nst yi çıkarıp lavoba da makyaj tazeleyip saçını yapıp gelenlerin yanına çıkıyordu bende diz izi olmuş pijamayla püskül saçak geziyordum rezaletBenim bir arkadaşım var her sabah erkenden uyanıp saçını yıkıyor fon çekiyor makyaj yapıyor giyiniyor 1 saat erken kalkıyormuşben de derse anca yetisiyorum başörtüyü kafama zor geçiriyorum
Ben bir kadın gördüm kadın en az 45 yaşındaydı o zaman ben 19 kürtaj oldum hastanede yanımdaki yatakta sancı çekiyordu her ziyaretçisi geldiğinde nst yi çıkarıp lavoba da makyaj tazeleyip saçını yapıp gelenlerin yanına çıkıyordu bende diz izi olmuş pijamayla püskül saçak geziyordum rezaletşuan ben 25 yaşında hala aynı üsengeclikteyim kadın nasıl Allah bilir çok imreniyorum bakımlı hatunlar
benim halam 60 65 yasinda vardir gozu kalemsiz dudagi boyasiz cikmaz aslaBen bir kadın gördüm kadın en az 45 yaşındaydı o zaman ben 19 kürtaj oldum hastanede yanımdaki yatakta sancı çekiyordu her ziyaretçisi geldiğinde nst yi çıkarıp lavoba da makyaj tazeleyip saçını yapıp gelenlerin yanına çıkıyordu bende diz izi olmuş pijamayla püskül saçak geziyordum rezaletşuan ben 25 yaşında hala aynı üsengeclikteyim kadın nasıl Allah bilir çok imreniyorum bakımlı hatunlar
AynenBende çok imreniyorum ama sonra bi üşengeçlik geliyor yapamıyorum
Hay maşallah Allah'ım nazar değmesinbenim halam 60 65 yasinda vardir gozu kalemsiz dudagi boyasiz cikmaz asla
ben üsenyorum yaAynen
Hay maşallah Allah'ım nazar değmesin
Gel gel bunlar unuttu biziAnam hic kimsede etiketlemiyor ask olsun
Bir unutulmuşluk hissi kapladı bian ama simdi geçti
Yok yok öyle hisse kapilma. Bende iyim eşim uyudu tek kaldim uyuyamdm bi türlü. Bebiş nie uyumadıBir unutulmuşluk hissi kapladı bian ama simdi geçti.iyiyim canım kızı uyutmaya calışırım uyumadı bir türlü sen nasılsın napıyo su n
Minnoş yerim ben onuBenimkide sızdı azönce, gündüz biraz uyumuştu ondanmıdır bilmem uykusu yok baya,durmadan bişeyler ister
Ye valla çok fena derdi günü çikolata :)Minnoş yerim ben onu
O zaman annesi sabah bnim yerime yesinYe valla çok fena derdi günü çikolata :)
Yerim canım ne demekO zaman annesi sabah bnim yerime yesin
Sen neler yapıyorsun hayat nasıl canımYerim canım ne demek.
Napim canım Günlerim evde parkta geçiyor pek değişik birşey yok şu sıralar, perşembe yada cuma anneme gidecek gibiyim ,sende nevar neyok .Sen neler yapıyorsun hayat nasıl canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?