- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #40.121
Bilmiyodum ilacı kullanmaya başladığım da yerim onu da dr'a gidene kadar inşallah faydası olur banadaAminCanım bak havuç yumurta çatlamasına iyi geliyormuş o zamanlarda tüketsen belki faydası olur
Ay inşallah kuzum ya bu ay senden güzel haberler bekliyorumBilmiyodum ilacı kullanmaya başladığım da yerim onu da dr'a gidene kadar inşallah faydası olur banada
Inşallah rabbim hayırlısını versin hakkımda çok istiyorum sende güzel haberler alırsıninşallahAy inşallah kuzum ya bu ay senden güzel haberler bekliyorum
İnşallah canım ben bu ayı kaçırdım yasak döneme denk geldikInşallah rabbim hayırlısını versin hakkımda çok istiyorum sende güzel haberler alırsıninşallah
Yasak dönemİnşallah canım ben bu ayı kaçırdım yasak döneme denk geldik
Kuzum ben dış gebelik geçirdim ya değerim sıfırlanınca rahim filmi çektirdim doktor iki hafta ilişki yasağı verdi bende hsg den hemen sonra adet oldum normalde geç olan yumurtlamam erkenden olduYasak dönem
Hi tamam hayırlısı olsun. Nasip başka sefere inşallah olurKuzum ben dış gebelik geçirdim ya değerim sıfırlanınca rahim filmi çektirdim doktor iki hafta ilişki yasağı verdi bende hsg den hemen sonra adet oldum normalde geç olan yumurtlamam erkenden oldu
Kesinlikle canım ❤Benim teyzemde 42 yasinda yaptı,ama bu düşükler falan olunca insan endiseleniyor canim, bir daha yasarmiyim, hep boylemi olacak diye, sonra silkelenip kendime geliyorum "Allah ol der olur" diyorum, onun yazdigindan baskasini yasamayacagiz, bekleyip göreceğiz
yaa zman cabuk geciyorr cnmNevruz oldu ya daha geçen yıl başıydı aman Allah’ım zamana bak
İnşallah canım ama bir umut arada ovulasyon testi ile takipteyimHi tamam hayırlısı olsun. Nasip başka sefere inşallah olur
iy geceler cnmKızçeler ben yatıyorum taptatlı geceler hepinize
Napıyon bebekiiimGünaydın balım
Hazırlanıyorum kuzum yürüyüşe çıkacamNapıyon bebekiiim
Haaaa şu meseleeeeHazırlanıyorum kuzum yürüyüşe çıkacamsen ne yapıyorsun
Senin tuzun kuru tabi çırpı seniHaaaa şu meseleeee, oturuyorum canım bende ,iyi yürüyüşler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?