Şey adetim zaten canım geçen gittiğimde catlatma iğnesi vurdu dedi adet olursan gel. Olumsuz oldu hasta oldum işte. Gittim bugün. Bu gittigm sökücü hiç vermedi, yaşadığım yerdeki mal dr verdi yolladı bise demedi

Tsh benim ilk basta 5in üstündeydi şuan 2.5 oldu. Ama geçen gebelik testi için gittim işte. Olumsuz oldu sonuç dr dedi gebelik dusunuyo musun evet dedim ilacı haftasonları iki tane iç dedi. Daha sormadım stresten neden diye.
Bu gittiğim dr klomen ve o catlatma iğnesi tedavisi yaptı. Bugünde yine klomen verdi. Haftaya gel dedi.

31 yaşındayım canım evet kan sulandırıcı içinde doktorla görüşmem lazım şu dış gebelikten sonra cesaretimi toplayıp devam edeyim diyorum bu ay yumurtlamayı kaçırdım
Ooo süper yaş, daha kac çocuğun olur Allahin izniyle, zor ama geçmişi geride birakip ileriye bakmak lazim,yumurtlamayi kacirsan da diger aya devam , hakkimizda hayırlı olan olsun insAllah

anneannem 45 yaşında doğum yapmış öyle düşünme kuzum
Benim teyzemde 42 yasinda yaptı,ama bu düşükler falan olunca insan endiseleniyor canim, bir daha yasarmiyim, hep boylemi olacak diye, sonra silkelenip kendime geliyorum "Allah ol der olur" diyorum, onun yazdigindan baskasini yasamayacagiz, bekleyip göreceğiz

Aman canısı dikkat et içine sinnmeyen doktora gitme. Kolayına kaçıyor bazıları

Aman canısı dikkat et içine sinnmeyen doktora gitme. Kolayına kaçıyor bazıları
Yaşadığım yerdeki dr adet düzensizliğim için gittim test filan yaptı sökücü verdi yolladı neyse adetim bida olmadı tekrar aynısını yapti. Eşim en son kızdı il dışında iyi bi dr buldu ona gidiyoz iste canım oda klomen ve catlatma iğnesi tedavisini yapiyo ilk onları yaptı işte bugün yine klomen verdi bakalım

Olması gereken bu zaten kuzum iyi olmuş başka doktora gittiğiniz ,moralini de yüksek tut moral çok önemli canım hiç sıkıntı stres yapma çok iyi anlıyorum seni .Rabbi hebli mines salihin çek bol bol.

Olması gereken bu zaten kuzum iyi olmuş başka doktora gittiğiniz ,moralini de yüksek tut moral çok önemli canım hiç sıkıntı stres yapma çok iyi anlıyorum seni .Rabbi hebli mines salihin çek bol bol.
Aynen eşim bu konularda çok titiz çok araştırır. Şükür morellerimiz şuan iyi canım Allah razı olsun inşallah nasıp eder rabbim

Hadi canım inşallah olur ben klomen kullandığım üç ayın ikisinde hamile kalmıştım

Hadi canım inşallah olur ben klomen kullandığım üç ayın ikisinde hamile kalmıştım
Benim ilki olumsuzla sonuçlandı bakalım bu sefer kaderimizde ne nasip etti rabbim. Tek duam rabbim isteyen herkese bana sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…