- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #40.081
En iyisini yapmışsın bende en başta tedbir alınması taraftarıyımGecer tabi. Ben 8aylık evliyim ama bende yumurtalarda büyümesinde çatlamasına sorun var. Adet düzensizliğim de var. Bi ara tsh yükseliği vardı onun tedavisini görüyorum. Yeniyim ama baştan sorunları cozelim
Kuzum klomenden sonra yine yumurtlaman çatlaman olmaz ise hemen adet söktürücü falan kullanma adetin düzensiz ise kendi gelmesini bekle biraz benim öyle oldu yumurtam oluşmuş hamişmisim eğer söktürücü kullansaydım bebeğimide söküp atcakmış anlatmıştımya burda gördüysen. Biraz bekle yani sonradan olusabiliyor.Gittim kuzum işte yine muayena etti klomen verdi cumaya basla bidaki cuma gel dedi canım.
Amin inşallah canım6 taneyi veren Rabbim yine verecek insAllah, nasip bizi bir yerde bekliyor, sonuna kadar saglikla hayirla gelsin o nasip hepimize
Kesinlikle bende söktürücü kullanmama taraftarıyımKuzum klomenden sonra yine yumurtlaman çatlaman olmaz ise hemen adet söktürücü falan kullanma adetin düzensiz ise kendi gelmesini bekle biraz benim öyle oldu yumurtam oluşmuş hamişmisim eğer söktürücü kullansaydım bebeğimide söküp atcakmış anlatmıştımya burda gördüysen. Biraz bekle yani sonradan olusabiliyor.
Yok canim, ben kurtaj sonrasi bekleme suresindeyim, bir kısım doktorlar tup bebekle pgt yaptir diyor, bir kısmı da dogal dene diyor, bende beklemedeyim, kararsizim, Allahim dogru kararlar aldirsin, saglikli hayirli evlatlar versinAmin inşallah canım
Sende mi tedavi görüyorsun
Amin inşallah canım bizede dediler ama biz yanaşmadım eşimin de tüm tahlillerini bitirip sıkıntı çıkmazsa beslenme düzenimizi değiştirmeye karar verdik sonuçta doğal yolla da olabiliyor tüp bebekte de düşük ve dış gebelik riski var dedik iki yıla kadar o fikri iptal ettikYok canim, ben kurtaj sonrasi bekleme suresindeyim, bir kısım doktorlar tup bebekle pgt yaptir diyor, bir kısmı da dogal dene diyor, bende beklemedeyim, kararsizim, Allahim dogru kararlar aldirsin, saglikli hayirli evlatlar versin
Demi ogunleri bende çok özledim inanki ,birde güven saygı sevgi vardı baskaydı, annenin komsusu var bak ay negüzel birbirlerine nasıl anlayışlılar ,bazen annemlere gidince otururuz komşularla derim sizi ben yanımda götüreyim topluca yanımdaKesinlikleiçinde huzur olsun da 4 duvar da yeter. Eskiden ne güzel müstakil evlerimiz vardı. Hoplar zıplardık. Akşama kadar bahçedeydik. Şimdiki çocuklar yaramazlık yapınca hiç çok görmemek lazım. Onlar güzel zamanları kaçırdilar.
Insan başına gelince nasıl oluyor bilmiyorum ama ben çocuğuma pek dur sus diyecegimi sanmıyorumkomsum rahatsız oluyorsa evini değiştirebilir. En üst katta otursun o zaman. Benden rahatsız olsa hem mahcup olurum hem özür dilerim dikkat ederim. Ama çocukla yarışmak da ne bileyim. Rahatsızlık gibi
Ne güzel maşallahDemi ogunleri bende çok özledim inanki ,birde güven saygı sevgi vardı baskaydı, annenin komsusu var bak ay negüzel birbirlerine nasıl anlayışlılar ,bazen annemlere gidince otururuz komşularla derim sizi ben yanımda götüreyim topluca yanımda
Basımdan geçtiği için canım herkeze söylüyorum bunu ,çok sükürki kullanmadığım ay hamile kalmışım Rabbime sonsuz şükür onuda kullandırmayan Rabbim ,çünkü içim bi değişikti farklıydı .Kesinlikle bende söktürücü kullanmama taraftarıyım
Minik mercimek demek anne ben buradayım dediBasımdan geçtiği için canım herkeze söylüyorum bunu ,çok sükürki kullanmadığım ay hamile kalmışım Rabbime sonsuz şükür onuda kullandırmayan Rabbim ,çünkü içim bi değişikti farklıydı .
Doktorlar da bir değişik geç döllenme diye birşey var rahim kalınlaşması diye birşey var nasıl bu kadar kolay veriyor o ilaçlarıBasımdan geçtiği için canım herkeze söylüyorum bunu ,çok sükürki kullanmadığım ay hamile kalmışım Rabbime sonsuz şükür onuda kullandırmayan Rabbim ,çünkü içim bi değişikti farklıydı .
Rahimde kalınlasmada oluşmuştu bende canım özel bir doktor var burda baya iyi ona gittik bizde artık doğuma kadar o takip etti ,doğumla birlikte kalınlaşmada geçti. Rabbim zorlukla beraber kolaylığını mükafatınıda verir inşallah.Doktorlar da bir değişik geç döllenme diye birşey var rahim kalınlaşması diye birşey var nasıl bu kadar kolay veriyor o ilaçları
İnşallah olur canım gerçeği hayalinden daha güzel olan tek duyguymuşMinik mercimek demek anne ben buradayım dedihissedilir tabiki ya. Ne güzel çok sevindim. Ben de Bazen hamile olunca naparim diye hayal kuruyorum hayali bile güzel
Iste sorun benim yasim 36, zamanla yarisiyorum, ama dedigin doğru, bana tüp bebek onermeyen doktorum da tüp bebek tutacak, kalbi atacak, gelisimi durmayacak diye bir sey yok dedi, Allah bize evlat nasip ettiyse olacak insAllah,senin yasin genç ise düşünme tüp falan,6 kere hamile kalmissin masAllah, kan sulandirici icin uygun dozu ayarlayacak iyi bir hematologla görüş, gerisini Rabbime birakAmin inşallah canım bizede dediler ama biz yanaşmadım eşimin de tüm tahlillerini bitirip sıkıntı çıkmazsa beslenme düzenimizi değiştirmeye karar verdik sonuçta doğal yolla da olabiliyor tüp bebekte de düşük ve dış gebelik riski var dedik iki yıla kadar o fikri iptal ettik
İnşallah canımRahimde kalınlasmada oluşmuştu bende canım özel bir doktor var burda baya iyi ona gittik bizde artık doğuma kadar o takip etti ,doğumla birlikte kalınlaşmada geçti. Rabbim zorlukla beraber kolaylığını mükafatınıda verir inşallah.
Ben inanmadım doktor hamilesin dedi yok yalan söylüyonuz dedim doktora gülmeye başladı kız vallaha bak testin dedi neredeyse adamı öpecektimMinik mercimek demek anne ben buradayım dedihissedilir tabiki ya. Ne güzel çok sevindim. Ben de Bazen hamile olunca naparim diye hayal kuruyorum hayali bile güzel
31 yaşındayım canım evet kan sulandırıcı içinde doktorla görüşmem lazım şu dış gebelikten sonra cesaretimi toplayıp devam edeyim diyorum bu ay yumurtlamayı kaçırdımIste sorun benim yasim 36, zamanla yarisiyorum, ama dedigin doğru, bana tüp bebek onermeyen doktorum da tüp bebek tutacak, kalbi atacak, gelisimi durmayacak diye bir sey yok dedi, Allah bize evlat nasip ettiyse olacak insAllah,senin yasin genç ise düşünme tüp falan,6 kere hamile kalmissin masAllah, kan sulandirici icin uygun dozu ayarlayacak iyi bir hematologla görüş, gerisini Rabbime birak
Aynen kuzum bazende kendi kendimizin doktoru olmalıyızİnşallah canımiyi yapmışsın canım valla ben artık her denilene tamam demiyorum iyice araştırıyorum ki doktorum buralardaki en iyi doktor ama tedbiri elden bırakmamak lazım
anneannem 45 yaşında doğum yapmış öyle düşünme kuzumIste sorun benim yasim 36, zamanla yarisiyorum, ama dedigin doğru, bana tüp bebek onermeyen doktorum da tüp bebek tutacak, kalbi atacak, gelisimi durmayacak diye bir sey yok dedi, Allah bize evlat nasip ettiyse olacak insAllah,senin yasin genç ise düşünme tüp falan,6 kere hamile kalmissin masAllah, kan sulandirici icin uygun dozu ayarlayacak iyi bir hematologla görüş, gerisini Rabbime birak
Ay inşallah canımAynen kuzum bazende kendi kendimizin doktoru olmalıyızinanıyorum minikleriniz Allahın izni ile gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?