burda anlatayım rüyamıda diğer arkadaşlarımda yorum yapsın Blue_Peri
dün gece rüyam çok kötüydü kızlar yorum yapabilcek olan varsa yapsın...

rüyamda yatak odasında eşimle uyuyorum. dolabın kapağı yavaşça açılıyor uyanıyorum deprem mi oluyor diyerek gözümü yumumup dua okumaya çalışıyorum ama dualarım birbirine giriyor. açıldığı gibi kapanıyor dolap yavaşça. gene gözümü açıyorum korkuyorum eşimi uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyor. snra eşim bir anda titremeye başlıyor ben dualarımı düzgün okuyorum ama bitmiyor.. snra bir anda kolunu kaldırıp avcunu açıp bana çeviriyor ve suratıma indiriyor bende uyandım ama ne uyanmak kitlenip kalmışım gözlerim tavanda kendime gelemedim

Kuzum kara basan gelmiş aklıma ilk gelen o

Ben okurken ürktüm valla canım Allah hayır getirsin . yani hiçbir yorumda yapamıyorumki bazen babada oluyor sesleniyorum kimse duymuyor ,dediğin gibi dualar karışıyor . Ama iyi diyelim iyi olsun balım

Blue_Peri günaydın canım bana bildirim gelmedi acaba nasıl oy kullanacam
Kuzum şerbetli tatlılar var gir oraya resimler çıkıyor tıkkayıp hepsini görebilir inceleyebilirsin .etiket yapcamda şimdi oy istermiş gibi olmasın diye başkasının gözünde yapamıyorum

Merhaba dostlar internette gezinirken ...da satılan bez çantaları gördüm. Çok güzel modeller var; hem kullanışlı hem doğa dostu hem de hesaplı. Siz de bir bakın derim. Biliyorsunuz artık marketlerde poşetler ücretli onlara para vermek istemiyorum. Bu yüzden ben alacağım galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben okurken ürktüm valla canım Allah hayır getirsin . yani hiçbir yorumda yapamıyorumki bazen babada oluyor sesleniyorum kimse duymuyor ,dediğin gibi dualar karışıyor . Ama iyi diyelim iyi olsun balım

aynen kuzum allah bizi şerden korusun valla böyle rüyalardan esirgesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…