- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #40.381
Kuzum kara basan gelmiş aklıma ilk gelen oburda anlatayım rüyamıda diğer arkadaşlarımda yorum yapsınBlue_Peri
dün gece rüyam çok kötüydü kızlar yorum yapabilcek olan varsa yapsın...
rüyamda yatak odasında eşimle uyuyorum. dolabın kapağı yavaşça açılıyor uyanıyorum deprem mi oluyor diyerek gözümü yumumup dua okumaya çalışıyorum ama dualarım birbirine giriyor. açıldığı gibi kapanıyor dolap yavaşça. gene gözümü açıyorum korkuyorum eşimi uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyor. snra eşim bir anda titremeye başlıyor ben dualarımı düzgün okuyorum ama bitmiyor..snra bir anda kolunu kaldırıp avcunu açıp bana çeviriyor ve suratıma indiriyor bende uyandım ama ne uyanmak kitlenip kalmışım gözlerim tavanda kendime gelemedim
günaydın tatlışlar
Günaydın kızlarGünaydın canım
Ben okurken ürktüm valla canım Allah hayır getirsin . yani hiçbir yorumda yapamıyorumki bazen babada oluyor sesleniyorum kimse duymuyor ,dediğin gibi dualar karışıyorburda anlatayım rüyamıda diğer arkadaşlarımda yorum yapsınBlue_Peri
dün gece rüyam çok kötüydü kızlar yorum yapabilcek olan varsa yapsın...
rüyamda yatak odasında eşimle uyuyorum. dolabın kapağı yavaşça açılıyor uyanıyorum deprem mi oluyor diyerek gözümü yumumup dua okumaya çalışıyorum ama dualarım birbirine giriyor. açıldığı gibi kapanıyor dolap yavaşça. gene gözümü açıyorum korkuyorum eşimi uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyor. sora eşim bir anda titremeye başlıyor ben dualarımı düzgün okuyorum ama bitmiyor..snra bir anda kolunu kaldırıp avcunu açıp bana çeviriyor ve suratıma indiriyor bende uyandım ama ne uyanmak kitlenip kalmışım gözlerim tavanda kendime gelemedim
Kuzum şerbetli tatlılar var gir oraya resimler çıkıyor tıkkayıp hepsini görebilir inceleyebilirsin .etiket yapcamda şimdi oy istermiş gibi olmasın diye başkasının gözünde yapamıyorum
Birde 2 oy hakkın var aynı anda ver canım
Tamam balım bakayım hem tarif alayım hem oy kullanayımKuzum şerbetli tatlılar var gir oraya resimler çıkıyor tıkkayıp hepsini görebilir inceleyebilirsin .etiket yapcamda şimdi oy istermiş gibi olmasın diye başkasının gözünde yapamıyorum
Kuzum kara basan gelmiş aklıma ilk gelen o
Aynen canısı güzEl tarifler varTamam balım bakayım hem tarif alayım hem oy kullanayım
Ben okurken ürktüm valla canım Allah hayır getirsin . yani hiçbir yorumda yapamıyorumki bazen babada oluyor sesleniyorum kimse duymuyor ,dediğin gibi dualar karışıyor. Ama iyi diyelim iyi olsun balım
Kuzum şerbetli tatlılar var gir oraya resimler çıkıyor tıkkayıp hepsini görebilir inceleyebilirsin .etiket yapcamda şimdi oy istermiş gibi olmasın diye başkasının gözünde yapamıyorum
Amin kuzum güzel düşün güzel olsun ferah tut içini senaynen kuzum allah bizi şerden korusun vallaböyle rüyalardan esirgesin
Tamamben etiketleyeyim kolaylık olsun :)
Amin kuzum güzel düşün güzel olsun ferah tut içini sen
Sirke can valla Sil kuzum biara bende yapayımamin canım eve gidince evi sirkeli suyla sileceğim valla :)
Kuzuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?