- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #40.421
Valla çok birikmişler var accık dedikodu ederik atarık içimizdeki fazlalıklarıdaGel kuzum ya iki lafın belini kırarız
Ohh miss gel bak manzaramız da varValla çok birikmişler var accık dedikodu ederik atarık içimizdeki fazlalıklarıda
Vaaay oh yeşillik temiz hava neredeydin sen canısı hemen geliyorumOhh miss gel bak manzaramız da var
Hatay’da kuzum burası yayla yer sen iste 5 dakikada Akdeniz’deyizVaaay oh yeşillik temiz hava neredeydin sen canısı hemen geliyorum
Napim oturuyom boş boş sen napiyon canimcim
Sağol Kuzum öyle iken yine bırakmadımya ben burayı
Kuru fasulyeseven koşsun gelsin yanında da ev yapımı turşu
Evet canım banlandim elimin cenemin azizliğine uğradım
Evet canım banlandim elimin cenemin azizliğine uğradım
Bende çorba yapmıştım kızımla onu yedik şimdi ,azsonrada U Ufukta_bebek e gitcem giderken senide alayım boş boş oturma didimNapim oturuyom boş boş sen napiyon canimcim
Aynenne olursa olsundiyorsun
Sende kap gel kuzum bi akşam Sefası yapalımoh misssss daha ne istenir :) bnm akşama ıspanak ve yoğurt var :)
kiyamam cnm cok gecmis olsunDün görümcemlerden geldim bende bir miğde bulantısı 3 e kadar afedersiniz çıkarttım resmen miğdem söküldü ya inadımdan hastaneye de gitmedim. Sabaha karsı uyumuşum şuan bile halsizim hafif bir bulantıı oluyo ama dünkü gibi değil çok şükür.
Bende anlamadım ki valla bu iknci banim oldu bide ne ettiğimi anlasam gam yemem suçum der cekerim cezamıkız ben okudum bişi yazmamıştın ne yazdın kide ban yedin
Kalbi güzelim benimBende çorba yapmıştım kızımla onu yedik şimdi ,azsonrada U Ufukta_bebek e gitcem giderken senide alayım boş boş oturma didim
Oooo olsun al tabiBende çorba yapmıştım kızımla onu yedik şimdi ,azsonrada U Ufukta_bebek e gitcem giderken senide alayım boş boş oturma didim
hee o meselaaaOhh masallah diyetteyim ya kuzum saatlerimi ayarlayıp yemek yiyorum
Akşam da misafirliğe gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?