- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #40.461
yikaninca suyuna sirkemi katiyolarBizde nazar muska için yaparlar onu
Teşekkür ederim bal küpümOna da yok demem valla kardeş topraklar
Aşkım ama o tatlı çokkkk güzeldieline emeğine sağlık
Boş vaad yok bende beybisi
Hoşgeldin canım şükür iyi diyelim iyi olalım sen .Merhabalar, nasılsınız
ne icinnn kim dökuyormus beynim yandi
Söyle yapıyoruz canım evin her yerine sirke serpip bir güzel suyla siliyoruz sonra ilk duş suyuna sirke katıp bi güzel durulanıyoruz en büyük batıl inancımdıryikaninca suyuna sirkemi katiyolar
Kısmet balım belli mi olur belki birgün kader bizi buluştururTeşekkür ederim bal küpüm,sende boş vaad yokta ah gelebilsem
Ona da yok demem valla kardeş topraklar
Aşkım ama o tatlı çokkkk güzeldieline emeğine sağlık
Boş vaad yok bende beybisi
Direk huzursuz oldum deme kuzum dün marketteki kızlar sizin üniversitedendi galiba bize baktılar falan desen?Ya kızlar bise diyecm dün eşimle çalıştığı yerdeki markete gitik 101e neyse içeri ilk eşim girdi kızın biri sanki böle yıllardır taniyomis edasıyla eşime selam göz süzme yaptı gördüm yani. Morelim alt üst oldumu benim. Eşime de bise demedim tavrımı devam ettirdim. Neyse eşim biseyler aliyo filan derken biraz zaman geçti kız ve arkileri hala orda. Kasaya geldik bekliyorum kizlar 3u bi aradalar konuşuyorlar bana bi ara bakip konuştular. Dum eşime tavirliydim. Gün boyu sordu demedim. Kız Muhtelemen esmin çalıştığı yerde öğrenci. Bu arada eşim universitede görev yapiyo. Diyeyim mi eşime huzursuzluğumu
Cıks ben biara taradım kimse hamile değildiaynen kuzum hataydan gelirken künefenin hasınıda getirhamile yoktu demi günaha girmeyelim
Ya kızlar bise diyecm dün eşimle çalıştığı yerdeki markete gitik 101e neyse içeri ilk eşim girdi kızın biri sanki böle yıllardır taniyomis edasıyla eşime selam göz süzme yaptı gördüm yani. Morelim alt üst oldumu benim. Eşime de bise demedim tavrımı devam ettirdim. Neyse eşim biseyler aliyo filan derken biraz zaman geçti kız ve arkileri hala orda. Kasaya geldik bekliyorum kizlar 3u bi aradalar konuşuyorlar bana bi ara bakip konuştular. Dum eşime tavirliydim. Gün boyu sordu demedim. Kız Muhtelemen esmin çalıştığı yerde öğrenci. Bu arada eşim universitede görev yapiyo. Diyeyim mi eşime huzursuzluğumu
İnşallah bebekiiim hayat buSöyle yapıyoruz canım evin her yerine sirke serpip bir güzel suyla siliyoruz sonra ilk duş suyuna sirke katıp bi güzel durulanıyoruz en büyük batıl inancımdır
Kısmet balım belli mi olur belki birgün kader bizi buluşturur
Cıks ben biara taradım kimse hamile değildigetirmem mi ya en güzelini getiririm ama ben yemem diyetteyim
Konuya girersem o kızın bakışını demedm duramam cenemi tutamiyom mlsfDirek huzursuz oldum deme kuzum dün marketteki kızlar sizin üniversitedendi galiba bize baktılar falan desen?
Dimi. Çünkü yaptığım hiç biseden tat alamasm adamda uzak durdum.bence söyleki eşinde bir anlam verip sana gerekn açıklamayı yapsın
Dimi. Çünkü yaptığım hiç biseden tat alamasm adamda uzak durdum.
Nolacak bizim sabırsızlığımızKonuya girersem o kızın bakışını demedm duramam cenemi tutamiyom mlsf
Söyle canım ben olsam direk kıza hayırdır derdim .söyle eşine.hiç gelemiyorum böyle durumlara valla dışarda çok bundan yaşadım bikactanede çaktım oh mis senden rahatı yok ,Konuya girersem o kızın bakışını demedm duramam cenemi tutamiyom mlsf
Normal yani bise de yapmadım sadece fazla konuşmadımaynen markettede durduysan kızlarda fark etmiştir markette nasıl davrandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?