- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #40.481
Yo fark etmedi kasada zaten öyle denk geldim esimde kasadaki adamla konusuyodu.Nolacak bizim sabırsızlığımızsöyleyince ne diyecek ki okuldan tanıdık öğrenci der en fazla eşin hiç farketmedi mi kızları
Normal yani bise de yapmadım sadece fazla konuşmadım
Eşimden yana şüphem yok eşime o konuda çok güvenirim. Bende bugün eşim gelsin konuşayım bida böyle seyle karsilasirsam senin gibi kiza gider yaparmSöyle canım ben olsam direk kıza hayırdır derdim .söyle eşine.hiç gelemiyorum böyle durumlara valla dışarda çok bundan yaşadım bikactanede çaktım oh mis senden rahatı yok ,
O selam veren de öyle tıp yoktu vala. Eşime öyle selam verip süzdü beni gördü yanına gelince modu düştü.hepsi ergen öğretmenlerini eşiyle görünce hadi dedkodu yaalım moduna girişlerdir. her öğrenci öğretmeninin açığını arar
Allahtan eşlerde sıkıntı olmasında diğerini hallediyosun bi şekil yada beni çağır ben hallederimEşimden yana şüphem yok eşime o konuda çok güvenirim. Bende bugün eşim gelsin konuşayım bida böyle seyle karsilasirsam senin gibi kiza gider yaparm
Aynen öyle olsun çağırırım canımAllahtan eşlerde sıkıntı olmasında diğerini hallediyosun bi şekil yada beni çağır ben hallederim
Ben direk orda eşimi uyarırdım hayırdır diyeSöyle canım ben olsam direk kıza hayırdır derdim .söyle eşine.hiç gelemiyorum böyle durumlara valla dışarda çok bundan yaşadım bikactanede çaktım oh mis senden rahatı yok ,
Kızların boş boğazlığı olmuş canım eşine söyle için rahatlasın adama surat yapma hazırki huzurunuzu bozmalarına izin vermeYo fark etmedi kasada zaten öyle denk geldim esimde kasadaki adamla konusuyodu.
Ona zaten duramaz sorardım valla susmak yerineBen direk orda eşimi uyarırdım hayırdır diye
Aynen ama kızlara hemen çakmazdım senin gibi sakin bebeğimOna zaten duramaz sorardım valla susmak yerine
Haklsın bugün diyecem gelsin heleKızların boş boğazlığı olmuş canım eşine söyle için rahatlasın adama surat yapma hazırki huzurunuzu bozmalarına izin verme
Adelinkinde belki evet kızlara belli etmeyebilirsin belki öğrencidir ama benimkinde emin ol dayanamazdın ,sıra alamadı diye birinin sırasını aldı yanımda eşim,sonra eşim biyere kadar gitti o....... Ne demesin senin kocanda ne meraklıymış yardım etmeye fenada değil ama dedi istersen çakma canımmm sen.valla kimse alamadı elimden öyle kadın gibide değil baya baya erkek gibi dövdüm .hakedene hakettiğini vereceksin .Aynen ama kızlara hemen çakmazdım senin gibi sakin bebeğim
Eli maşaliAdelinkinde belki evet kızlara belli etmeyebilirsin belki öğrencidir ama benimkinde emin ol dayanamazdın ,sıra alamadı diye birinin sırasını aldı yanımda eşim,sonra eşim biyere kadar gitti o....... Ne demesin senin kocanda ne meraklıymış yardım etmeye fenada değil ama dedi istersen çakma canımmm sen.valla kimse alamadı elimden öyle kadın gibide değil baya baya erkek gibi dövdüm .hakedene hakettiğini vereceksin .
Söyle yapıyoruz canım evin her yerine sirke serpip bir güzel suyla siliyoruz sonra ilk duş suyuna sirke katıp bi güzel durulanıyoruz en büyük batıl inancımdır
hadiya ilk defa duydum ve hic deniycemi sanmiyorum evde sirke koksundan durulmazki
kimi dövdün qittt hatcee bi kizi parka goturdum nelef konusulnus kacirmisim benide aydinlatinAdelinkinde belki evet kızlara belli etmeyebilirsin belki öğrencidir ama benimkinde emin ol dayanamazdın ,sıra alamadı diye birinin sırasını aldı yanımda eşim,sonra eşim biyere kadar gitti o....... Ne demesin senin kocanda ne meraklıymış yardım etmeye fenada değil ama dedi istersen çakma canımmm sen.valla kimse alamadı elimden öyle kadın gibide değil baya baya erkek gibi dövdüm .hakedene hakettiğini vereceksin .
Boşuna almadım karate ve tekvando eğitimi sağolsun hocalarımdanEli maşaliiyi etmişsin hak etmiş oda zaten kimileri kasiyo böyle
Bilmem nenin tekinikimi dövdün qittt hatcee bi kizi parka goturdum nelef konusulnus kacirmisim benide aydinlatin
kim dövmüs kiiBilmem nenin tekini
senmiBilmem nenin tekini
Benkim dövmüs kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?